Delete Duplicates in iTunes, How to get album artwork on iTunes? , How to clean up iTunes library , recover deleted notes on iPhone 5, How to recover deleted text messages on iphone 5 .
CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik p en region for at lse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Happy Feet

Produktionsland:
USA, Australien

Produktionsr:
2006

Manuskript:
Warren Coleman, John Collee, George Miller, Judy Morris

Producere:
Bill Miller
George Miller
Doug Mitchell

Fotograf:


Klipper:


Komponist:
John Powell

Censur:
Tilladt for alle

Distributr:
Warner Home Video

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(73 stemmer)

Links
Filmens officielle hjemmeside

Ls ogs...
Anmeldelser:
30-03-12:
Happy Feet 2
20-05-08:
Det gyldne kompas
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
Ukendt

Lyd:
Ukendt

Ekstra materiale:
Ukendt
Happy Feet

Anmeldt af:Søren Langelund
Genre:Komedie, Musical
Varighed:104 minutter
Instruktr:George Miller
 
Anmeldelsesdato:17-04-2007
Medvirkende:Som:
Danske stemmer: Laus HøybyeMumle, dk. stemme
Jens Jørgen SpottagMemphis, dk. stemme
Trine AppelNorma Jean, dk. stemme
Preben KristensenRamon, dk. stemme
Kasper LeisnerLovelace, dk. stemme
Trine DyrholmGloria, dk. stemme
Se komplet creditliste her

Pingeling ding dong
 
De har marcheret tværs over indlandsisen i en rørende dokumentar og med en uimodståelig gangsterattitude spredt latterkramper fra de afrikanske kyster. Men selvom pingviner, i hvert fald i filmens underfundige verden, lever et ret fantastisk liv for tiden, har vi aldrig set dem stepdanse i tusindtal, mens de fortolker alt fra Stevie Wonders ”I Wish” til Queens ”Somebody to Love”. Hvis man med Pingvinmarchen og Madagascar tror, man har set alt, hvad pingviner har at tilbyde, får Happy Feet én på andre tanker. En computeranimeret musical med pingviner i hovedrollen kan lyde en kende for skørt, men manden bag projektet er George Miller, som efter gennembruddet med Mad Max gjorde det umulige og lavede en af 90ernes bedste film ud af en historie om den talende gris Babe.


Copyright:
Sandrew Metronome
Dans fra hjertet
Kejserpingvinerne på Antarktis er så romantiske sjæle, at de finder deres mage ved at lytte til hinandens såkaldte hjertesang. Men til stor fortrydelse for hans velsyngende forældre ejer den lille vildbasse Mumle ikke en tone i livet. I stedet vil han hellere steppe med sine uregerlige fødder, også selvom det i stedet for at charmere den dejlige Gloria får ham udstødt fra flokken. Blandt de majestætiske pingviner er der ikke plads til særlinge i den daglige kamp for at finde føde. På sin ensomme færd ud i verden møder Mumle dog nogle mere frisindede venner, og med hjælp fra dem indser han, at det til tider kan være livsnødvendigt at være noget for sig selv.

Friskt pust fra Sydpolen
Efter et år med forbløffende mange visionsløse animationsfilm er Happy Feet først og fremmest et friskt og tiltrængt originalt pust i den overbegroede jungle af gennemsnitlige familiefilm. Det lykkes fra start George Miller at få publikum til at forelske sig i konceptet om syngende og dansende pingviner, og den på overfladen gennemskuelige dannelseshistorie viser sig at rumme overraskende dybde. Ydermere er animationen forrygende flot og tempofuld, og når Mumle eksempelvis jages af en sulten søko, får man lyst til at se den smukke sekvens igen bagefter i langsom gengivelse for at nyde de mange detaljer.


Copyright:
Sandrew Metronome
Spildt potentiale
Det lykkes dog til trods for dette ikke Happy Feet at komme helt ud over rampen, og man forlader biografen med en følelse af, at man har set en film, der kunne have været helt oppe i Find Nemo-klassen, men ikke til fulde udnytter sit potentiale. Der er så mange tillokkende ideer i projektet, at det eksempelvis er overraskende, hvor få decideret sjove øjeblikke filmen kan tilbyde. Den sprælske latino-pingvin Ramon (skønt stemmelagt af Preben Kristensen/Robin Williams) er eksempelvis en helt og aldeles uimodståelig skikkelse, men han har for få morsomme optrin at folde sig ud i og for lidt funktion i historien, som i det hele taget har problemer med at få integreret og engageret alle sine karakterer.

Manglende magi
Alligevel er Happy Feet årets mest originale familiefilm og ualmindeligt svær ikke at holde af, og foruden skønne sange og mindeværdige danseoptrin indeholder den nogle nydelige, implicitte økologiske moraler. Men lige så meget som man kan mærke, at George Miller og co. har lagt hjerte og sjæl i det særegne projekt, er det tydeligt, at den bagvedliggende ide for filmen måske har været dem en kende for ambitiøs. Happy Feet kan anbefales for dens nytænkende vovemod og smittende glæde, men manglen på morskab, sammenhæng og den simple, universelle magi – som Miller tidligere har mestret - trækker ned i helhedsvurderingen.
 
DVD-vurdering
Ekstramaterialet er ikke anmeldt, da vi ikke har modtaget en kopi af udgivelsen fra distributøren.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indlg:

Seneste kommentarer: (12 i alt - Ls alle)
 
ForfatterIndlg
Smukke Keego
17-8-2007 20:59
Århhhhh....!
To good to be true....!!!!!!!
<'3333 4-EVER

Søren Langelund
17-8-2007 13:34
Søleopard eller søko: Nej, jeg må indrømme jeg ikke kan huske den detalje længere. det er noget tid siden jeg har set den :-).. men jeg mindes da det var en søko.. ellers havde jeg ikke skrevet det, selvom jeg sagtens kan have taget fejl...

fjhfgjyht6534
17-8-2007 09:14
רҵӪÏúÍø|²©¿ÍȺ½¨Èº·¢Èí¼þ|²©¿ÍÈ«ÄÜÍõ|QQÁÄÌìÊÒ¹Ò»úÍõ|ÁÄÌìÊÒȺ·¢Íõ|°ÔÍõ»¨Ïû×Ô¼ºÈº·¢Æ÷|QQȺ·¢|ÂÛ̳Ⱥ·¢http://hi.baidu.com/cttvv|µç»°ºäÕ¨»ú

Pictura
24-4-2007 23:33
"Ydermere er animationen forrygende flot og tempofuld, og når Mumle eksempelvis jages af en sulten søko, får man lyst til at se den smukke sekvens igen bagefter i langsom gengivelse for at nyde de mange detaljer."

Hvad Søren, ved manden ikke, at det er en dødsensfarlig søleopard, der jagter Mumle??

Chris
25-1-2007 22:22
Bedste animerede film længe...

Arbejder i en biograf og har i lang tid set det ene barn efter det andet komme dansene ud af biografen på steppende fødder... det er rigtig sødt når der står en 6-9 årig og stepper mens de venter på at deres mor (eller hvem de nu har med) bliver færdig på toilettet eller lign.


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Don Fabijans Bekendelser24/7
Deliver Us from Evil24/7
My Life Directed by Nicolas Winding Refn17/7
Abernes Planet - Revolutionen17/7
Sommersøndag17/7
Bad Neighbors17/7
Transformers: Age of Extinction10/7
Minisekterne10/7
Ung og smuk10/7
Kraftidioten3/7
Flere bio-anmeldelser
 
The Lunchbox23/7
Marina Abramovic: The Artist Is Present22/7
Saving Mr. Banks21/7
Nebraska18/7
No16/7
Monumenternes mænd15/7
300: Rise of an Empire14/7
Klokkeblomst og piratfeen4/7
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvad er Tom Cruises rollenavn i Top Gun?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2014 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sథ Google
シャネル バッグ; シャネル バッグ
How to Transfer Photos from PC to iPhone How to Recover Deleted Notes on iPhone retrieve deleted text messages from iphone How to Recover iPhone Data Without iTunes Backup? How to Extract files from iPhone Backup? transferring music from ipod to computer blu ray ripper transfer contacts from iphone to android