Delete Duplicates in iTunes, How to get album artwork on iTunes? , How to clean up iTunes library , recover deleted notes on iPhone 5, How to recover deleted text messages on iphone 5 .
CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik p en region for at lse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Passengers

Produktionsland:
USA

Produktionsr:
2008

Manuskript:
Ronnie Christensen

Producere:
Joseph Drake
Nathan Kahane
Julie Lynn
Judd Payne
Matthew Rhodes
Keri Selig

Fotograf:
Igor Jadue-Lillo

Klipper:
Thom Noble

Komponist:
Ed Shearmur

Censur:
Tilladt for alle over 11 år

Distributr:
Nordisk Film

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
Der mangler 4 brugerkarakterer, f�r brugernes vurdering vises.

L�s ogs�...
Anmeldelser:
21-11-08:
Lakeview Terrace
10-03-08:
Evening
27-11-07:
Becoming Jane
20-06-07:
Little Children
22-01-07:
Hard Candy
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
2,40:1

Lyd:
Dolby Digital 5.1

Ekstra materiale:
Intet
Passengers

Anmeldt af:Frederik Asschenfeldt Vandrup
Genre:Drama, Thriller
Varighed:89 minutter
Instruktr:Rodrigo García
 
Anmeldelsesdato:09-04-2009
Medvirkende:Som:
Anne HathawayClaire Summers
Patrick WilsonEric
Andre BraugherPerry
Dianne WiestToni
David MorseArkin
Clea DuVallShannon

De forsvundne passagerer
 
Endnu et fly er drattet ned fra himlen over USA. Vi befinder os udenfor vraget, hvor enkelte overlevende vandrer rystet rundt. Alt er kaos, men de er i live. Som det sig hør og bør får de overlevnede tilbudt psykologisk hjælp, og som en slags afgørende prøve blive det den unge Claire Summers, der får opgaven – man fornemmer, at hendes chef tror hun har godt af at komme væk fra bøgerne og prøve lidt praktisk psykologi. De overlevende reagerer naturligvis vidt forskelligt, fra opløst nervevrag til fuldstændig upåvirket.

Sidstnævnte, den rolige Eric, fascinerer Claire – både som psykologisk tilfælde, og vist også fordi han er ganske charmerende på den lidt farlige måde, som Patrick Wilson gør så glimrende. Mere foruroligende er det dog, at hendes patienter begynder at forsvinde og hun selv i stigende grad føler sig forfulgt – og da flyselskabet tilsyneladende begynder at spænde ben for hendes behandling af traume-ofrene står det efterhånden klart, at noget er helt galt. Men hvad?

Det er filmens store spørgsmål, som denne anmeldelse ikke skal gøre mere for af afsløre. Instruktøren Rodrigo García har tidligere lavet de nænsomme og fintfølende kvindefilm Things You Can Tell Just by Looking at Her og Nine Lives, så det er noget atypisk at se ham stå ved roret i et mysterium af denne type. Veludført, men desværre også med en efterhånden lidt træt slutning. Heldigvis er man i godt selskab med Oscar-nominerede Anne Hathaway og Patrick Wilson i de centrale roller.
 
DVD-vurdering
Intet ekstramateriale.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indl�g:

Seneste kommentarer: (24 i alt - L�s alle)
 
ForfatterIndl�g
http://kimberlysfans.com/2014-10-15/43.html
9-1-2015 18:48
Cheap NFL Iphone Case are in stock, The place of giant selection of NFL Iphone Case for buyers with free shipping.
http://kimberlysfans.com/2014-10-15/43.html http://kimberlysfans.com/2014-10-15/43.html

http://kimberlysfans.com/2014-10-15/66.html
7-1-2015 02:16
All Cheap Nike nfl Jerseys Wholesale for sale with different color and different size also with free shipping.
http://kimberlysfans.com/2014-10-15/66.html http://kimberlysfans.com/2014-10-15/66.html

http://kimberlysfans.com/2014-10-15/160.html
1-1-2015 07:35
Buy Cheap Wholesale nfl Free Shipping from china nfl factory with best service.
http://kimberlysfans.com/2014-10-15/160.html http://kimberlysfans.com/2014-10-15/160.html

http://kimberlysfans.com/2014-10-15/113.html
26-12-2014 14:46
Buy 2013 NFL Iphone Case here to get lowest price, fast free shipping and 100% product gurantee!
http://kimberlysfans.com/2014-10-15/113.html http://kimberlysfans.com/2014-10-15/113.html

Cheap NFL Jerseys China Wholesale Center Save 60%
21-12-2014 17:38
Buy Cheap nfl from china factory can get cheap price and free gift also easy return.
Cheap NFL Jerseys China Wholesale Center Save 60% http://www.cookinumbria.it/wordpress/sitemap.xml


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Seventh Son22/1
Birdman22/1
American Sniper22/1
Foxcatcher15/1
En chance til15/1
Paddington15/1
Blackhat15/1
Camp X-Ray15/1
Leviathan8/1
Det magiske hus8/1
Flere bio-anmeldelser
 
Fasandræberne20/1
Begravet i fortiden19/1
Hundredefodsrejsen16/1
Joe13/1
What If9/1
Deliver Us from Evil2/1
Teenage Mutant Ninja Turtles29/12
Into the Storm19/12
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvilke to skuespillere er de eneste, der har vundet Oscar’en for Bedste Mandlige Skuespiller 2 år i træk?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2015 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sథ Google