Delete Duplicates in iTunes, How to get album artwork on iTunes? , How to clean up iTunes library , recover deleted notes on iPhone 5, How to recover deleted text messages on iphone 5 .
CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik p en region for at lse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Pandorum

Produktionsland:
USA, Tyskland

Produktionsr:
2009

Manuskript:
Travis Milloy

Producere:
Paul W.S. Anderson
Jeremy Bolt
Robert Kulzer
Martin Moszkowicz

Fotograf:
Wedigo von Schultzendorff

Klipper:
Philipp Stahl
Yvonne Valdez

Komponist:
Michl Britsch

Censur:
Tilladt for alle over 15 år

Distributr:
SF Film

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
Der mangler 2 brugerkarakterer, fr brugernes vurdering vises.

Ls ogs...
Anmeldelser:
12-04-10:
Horsemen of the Apocalypse
11-06-08:
30 Days of Night
27-05-08:
3:10 to Yuma
09-10-07:
Alpha Dog
01-11-05:
Hostage
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
2,35:1

Lyd:
Dolby Digital 5.1

Ekstra materiale:
Slettede scener, featurette
Pandorum

Anmeldt af:Mia Brygger
Genre:Sci-Fi, Action
Varighed:103 minutter
Instruktr:Christian Alvart
 
Anmeldelsesdato:14-04-2010
Medvirkende:Som:
Dennis QuaidPayton
Ben FosterBower
Cam GigandetGallo
Antje TraueNadia
Cung LeManh
Norman ReedusShepard

En genkendelig rumtur
 
Korporal Bower (Ben Foster) vågner desorienteret op af sin hypersøvn; ude af stand til at huske meget andet end sit navn. Det lykkes ham at slippe ud af sin kapsel kun for at opdage, at missionen er gået helt galt. Det første problem er dog, at han ikke kan huske, hvad missionen er. Publikum får en smule mere oplysning. Vi ved, at i år 2153 er jordens befolkningstal nået op på over 24 milliarder mennesker, og vi er plaget af svindende mad- og vandresurser. I år 2174 er manglen på mad og vand nået til et faretruende kogepunkt, så rumskibet Elysium bliver sendt ud i rummet. En ny planet skal findes, hvis menneskeheden skal overleve, men som vi ofte har set før, har menneskeheden en grim tendens til at spænde ben for sig selv. Og som oftest, er der ubudne gæster ombord.

Pandorum aka rumskørhed
Pandorum navigerer nærved problemfrit indenfor sit eget univers, der tydeligvis har fundet sin stemme gennem de sidste 30 års sci-fi thrillers. Det er der såmænd heller ikke noget galt i, da filmen både kan bære sin egen vægt rent plotmæssigt og samtidig huske at trykke på alle de rigtige knapper undervejs. En smidig vekslen mellem chokeffekter, overraskende ny viden til de stationære twists og de helt rette rumkryb til at agere blokeringer på den intergalaktiske forhindringsbane, accelerer filmen fremad i støt tempo, og Ben Foster beviser endnu engang sit alsidige talent; denne gang som urokkelig rumhelt med hukommelsestab. Der er ikke meget at pege fingre af i Pandorum, andet end at alt er set før. Og det kan somme tider føles kedsommeligt.
 
DVD-vurdering
En enkel featurette og et par slettede og udvidede scener gør ikke meget for helhedsindtrykket andet end at understrege at filmen ikke har noget nyskabende på hjerte.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indlg:

Seneste kommentarer: (2 i alt - Ls alle)
 
ForfatterIndlg
Redaktionen
14-4-2010 22:23
Hey Ebbe
Jamen tak for det. Vi tænkte ellers at vi ikke ville lave vores direkte-til-dvd-anmeldelser alt for lange, men den holdning kan vi jo altid revurdere.

-cz

ebbe egeskov
14-4-2010 16:48
Det var da godt nok en kort anmeldelse!
Er man doven? Gider man ikke at skrive/uddybe noget mere?
Det er sgu da for sølle.....


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
My Life Directed by Nicolas Winding Refn17/7
Abernes Planet - Revolutionen17/7
Sommersøndag17/7
Bad Neighbors17/7
Transformers: Age of Extinction10/7
Minisekterne10/7
Ung og smuk10/7
Kraftidioten3/7
Sådan træner du din drage 23/7
Enough Said26/6
Flere bio-anmeldelser
 
Saving Mr. Banks21/7
Nebraska18/7
Monumenternes mænd15/7
300: Rise of an Empire14/7
Klokkeblomst og piratfeen4/7
Kartellet2/7
LEGO-filmen - et klodset eventyr1/7
Lone Survivor30/6
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
I hvilken film hører man følgende citat:

"I feel just like Julia Roberts in Pretty Woman, ya know, except for the whole hooker thing!"
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2014 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sథ Google
シャネル バッグ; シャネル バッグ
How to Transfer Photos from PC to iPhone How to Recover Deleted Notes on iPhone retrieve deleted text messages from iphone How to Recover iPhone Data Without iTunes Backup? How to Extract files from iPhone Backup? transferring music from ipod to computer blu ray ripper transfer contacts from iphone to android