CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Love and Other Drugs

Produktionsland:
USA

Produktionsår:
2010

Manuskript:
Charles Randolph, Edward Zwick, Marshall Herskovitz

Producere:
Pieter Jan Brugge
Marshall Herskovitz
Charles Randolph
Scott Stuber
Edward Zwick

Fotograf:
Steven Fierberg

Klipper:
Steven Rosenblum

Komponist:
James Newton Howard

Censur:
Tilladt for alle over 11 år

Distributør:
Fox Film

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(9 stemmer)

Læs også...
Anmeldelser:
01-10-15:
Praktikanten
09-08-13:
Les Misérables
18-03-10:
Brothers
08-10-09:
Modstand
18-09-09:
Rachel Getting Married
26-02-08:
Afsløringen
27-11-07:
Becoming Jane
 
Artikler:
17-09-12:
TV-serie: Suits – sæson 1
 


Love and Other Drugs

Anmeldt af:Lisa Brygger
Genre:Komedie, Romantik
Varighed:113 minutter
Instruktør:Edward Zwick
 
Premieredato:06-01-2011
Medvirkende:Som:
Jake GyllenhaalJamie Randall
Anne HathawayMaggie Murdock
Oliver PlattBruce Winston
Hank AzariaDr. Stan Knight
Josh GadJosh Randall
Gabriel MachtTrey Hannigan
Se komplet creditliste her

Syntetisk stimulans
 
Det er nogle forførende navne man finder, når man kigger nærmere på indholdsfortegnelsen til Love and Other Drugs. To af vor generations dygtige unge skuespillere, Jake Gyllenhaal og Anne Hathaway, bakket op af bæredygtige karakterskuespillere, og bag det hele står makkerparret Edward Zwick og Marshall Herskovitz, der tidligere har skaffet os intelligent tv med bl.a. dramaserierne thirtysomething og Once and Again.


Copyright:
Fox Film
Mellem Parkinsons og Viagra
Denne gang har de kastet sig over et forhold, der først bliver drevet af sex, dernæst partnerskab og efterfølgende besværliggjort af den ene parts sygdom og den andens involvering i medicinalindustrien. Der er jo konstant problemer med kærligheden, når det kommer til Zwick & Herskovitz. De kan ikke lave historier med lykkelige omstændigheder, men de er altid sluppet af sted med at skildre naturtro figurer. Mennesker, man kan relatere til. Realistisk fiktion. Det lykkes ikke helt denne gang, men det er tæt på. Og så er det blot et spørgsmål om, hvor meget man som tilskuer har lyst til at sluge for at nyde Love and Other Drugs.

Sugarcoating
Der er egentlig intet galt med moralen i komediedramaet. Man skal så meget igennem i et forhold, før man opdager og accepterer både, hvad man er i stand til, og hvor meget man vil det. For den overfladiske sælger Jamie Randall skal han møde en, der tror på ham, før han selv gør det, og for den bitre kunstner Maggie Murdock skal hun finde en, som vil kæmpe for hende, før hun indser, at hun er værd at kæmpe for. Det er alt sammen så inderligt og lidenskabeligt med mindre man begynder at kradse lidt i den bittersøde og alt for polerede overflade.


Copyright:
Fox Film
Ingen ægte vare
Nede under de sympatiske figurer og det åh så intense forhold mellem ham og hende (filmen er proppet med sexscenerne mellem de to) forsøger Zwick & Herskovitz at dække over, at de egentlig ikke kan finde ud af at balancere deres ingredienser. De vil gerne levere et dybtfølt drama, men de vil også tilføje en masse sjov og gøre det til et vittigt lystspil. De starter med det sjove og efterhånden som parret, der begge ikke vil indrømme, at de higer efter den store kærlighed, begynder at finde de dybe følelser frem for hinanden, iværksætter Zwick & Herskovitz det store projekt med at bringe kærligheden i fare. Vi tror bare ikke på krisen. Vi tror heller ikke rigtig på vores hovedpersoner og vi tror slet ikke på deres kunstige univers med hendes boheme-chikke eksistens og hans glatte fornægtelse. Det er simpelthen for søgt. For forceret skrevet og for falsk leveret. Hvis man vil have sit kærlighedsdrama skal være den ægte vare, skal man lede videre. Skal det bare smage lidt som den ægte vare, så kan man nemt lade sig underholde af Love and Others Drugs.
 




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Seneste kommentarer: (1 i alt - Læs alle)
 
ForfatterIndlæg
JimmiNu
10-9-2017 22:11
6aXkUb http://www.FyLitCl7Pf7ojQdDUOLQOuaxTXbj5iNG.com


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Skyscraper12/7
Under træet5/7
Ant-Man and the Wasp4/7
Du er den28/6
Hereditary28/6
Far til fire i solen28/6
Huset ved havet28/6
Ocean's 821/6
Violinisten21/6
Love, Simon21/6
Flere bio-anmeldelser
 
The Shape of Water16/7
Game Night13/7
Molly's Game6/7
Black Panther2/7
Den skjulte tråd29/6
Coco22/6
De originale21/6
Darkest Hour14/6
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvad er navnet på den klassiske kinesiske filmgenre om ærefulde kampsports-riddere, hvorfra Ang Lee hentede inspiration til sin berømte Tiger på spring, drage i skjul??
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google