Delete Duplicates in iTunes, How to get album artwork on iTunes? , How to clean up iTunes library , recover deleted notes on iPhone 5, How to recover deleted text messages on iphone 5 .
CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik p en region for at lse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
The Story of Us

Produktionsland:
USA

Produktionsr:
1999

Manuskript:
Alan Zweibel, Jessie Nelson

Producere:
Rob Reiner
Alan Zweibel
Jessie Nelson

Fotograf:
Michael Chapman

Klipper:
Robert Leighton

Komponist:
Eric Clapton
Marc Shaiman

Censur:
Tilladt for alle

Distributr:
Sandrew Metronome

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(27 stemmer)

Ls ogs...
Nyheder:
01-04-03:
Kamp om Pfeiffers gunst
09-01-03:
Willis husker intet
21-10-02:
Reiners nye film
22-05-02:
Da Harry mødte Sally nr. 1
 
Anmeldelser:
21-08-08:
Nu eller aldrig
10-03-04:
Alex & Emma
11-07-03:
White Oleander
05-11-02:
I Am Sam
24-04-02:
Bandits
 


DVD-specifikationer
Billedformat:


Lyd:


Ekstra materiale:
The Story of Us

Anmeldt af:Nikolaj Asschenfeldt Vandrup
Genre:Komedie/Romantik
Varighed:92 minutter
Instruktr:Rob Reiner
 
Anmeldelsesdato:28-12-2000
Medvirkende:Som:
Bruce WillisBen Jordan
Michelle PfeifferKatie Jordan
Rob ReinerStan
Rita WilsonRachel
Tim MathesonMarty

Forældre – fornøjelser og frustrationer
 
Rob Reiner er ikke ligefrem et ukendt navn i Hollywood. Udover at være instruktør dukker Reiner ofte op foran skærmen, og The Story of Us er ingen undtagelse på det punkt. Men den store indsats er lagt bag kameraet i denne film, hvor det er Bruce Willis og Michelle Pfeiffer der overskygger alle andre.

15 år er også lang tid.
Ben og Katie har været gift i 15 år med op- og nedture, men som Katie udtrykker det undervejs, så er det som om "bakkerne er blevet små og sjældne, og man føler man permanent er bosat i dalen". Løsningen hedder separation, men selvom det på det tidspunkt, hvor vi møder ægteparret, er separation, der er valgt, nager tvivlen alligevel hos dem begge. Er det mon nu det rigtige at gøre? En ting er dog sikkert; børnene må ikke vide noget, før det er uigenkaldeligt besluttet.

Willis og Pfeiffer i topform
Bruce Willis, der på film har udviklet sig fra den hårde actionhelt John McClane i Die Hard-filmene til mere afdæmpede roller i blandt andet komedier som Ni fod under og hittet Den sjette sans, yder en ypperlig indsats som den frustrerede Ben, der tager de fleste ting meget let, er spontan, kreativ og ikke vil kontrolleres. Michelle Pfeiffer, hvis karriere strækker ligeså vidt fra Catwoman i Batman Returns til rollen i The Fabulous Baker Boys, leverer en præstation helt på højde med Willis'. De har hver deres højdepunkt; Ben i scenen fra børnenes sommerlejr, hvor han endelig bryder sammen, og Katies manisk-hysteriske enetale senere i filmen.

Velskrevet manuskript
Men uden en morsom dialog ville det selvfølgelig ikke nytte, og her nyder The Story of Us virkelig godt af, at der er tale om et modent ægtepar og ikke endnu en omgang teenage-lovestory. Der er langt flere vittige pointer og små finter. Blandt andet en række scener med parrets venner (spillet af bl.a. Rob Reiner) giver et præcist billede af både Ben og Katie, men i lige så høj grad af de andre par, der selvfølgelig lider under alle de samme problemer som alle andre mennesker.

Det stille smil
Det kommer nu heller ikke som nogen overraskelse, at Rob Reiner er i stand til at skabe en god film, for allerede med Da Harry mødte Sally fra 1989 viste han talentet for romantiske komedier, og det er rart at se, at det stadig er intakt. Velspillet hele vejen igennem og tilmed velskrevet er The Story of Us en af den slags komedier, man ikke nødvendigvis slår sig på lårene af grin over, men som bringer det stille smil frem - også lang tid efter at filmen er slut.
 
DVD-vurdering
DVD-udgivelsen af The Story of Us hører til i den lidt bedre ende. Lyd- og billedsiden kan der ikke klages over, men det er heller ikke en film, der ligefrem udfordrer mediet. Ekstramaterialet består af den efterhånden obligatoriske biograftrailer, et ’bagom-filmen’ program, plus Rob Reiners egne kommentarer til filmen. Det 15 minutter lange The Stories behind ”The Story of Us” er for reklamepræget til at være rigtig interessant. Men at se filmen med Rob Reiners kommentarer er til gengæld en underfundig oplevelse. Desværre bringer Reiner ikke meget nyt på bane, men et par interessante bemærkninger dukker da op undervejs. Alt i alt en hæderlig DVD-udgivelse.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indlg:

Seneste kommentarer: (3 i alt - Ls alle)
 
ForfatterIndlg
Sine
4-10-2007 14:00
total go' tudefilm om venskab og kærlighed når hverdagen pludselig overtager kærligheden forelskelsen. Buhuu

michaelw
9-10-2006 16:35
Et sympatisk portræt af ægteskabs livet har rigtig gode præstationer på den ene side, me observationerne af dem begge bliver irriterende og diaogen er helt sit-com agtig som ikke yder retfærdighed til virklihedens liv.
Tre stjerner.


8-10-2006 22:06
Meget god film, viser sandheden om mænd, damer og ægteskab


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Don Fabijans Bekendelser24/7
Deliver Us from Evil24/7
My Life Directed by Nicolas Winding Refn17/7
Abernes Planet - Revolutionen17/7
Sommersøndag17/7
Bad Neighbors17/7
Transformers: Age of Extinction10/7
Minisekterne10/7
Ung og smuk10/7
Kraftidioten3/7
Flere bio-anmeldelser
 
The Lunchbox23/7
Marina Abramovic: The Artist Is Present22/7
Saving Mr. Banks21/7
Nebraska18/7
No16/7
Monumenternes mænd15/7
300: Rise of an Empire14/7
Klokkeblomst og piratfeen4/7
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvilken film vandt Oscaren for 'bedste film' i 2002?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2014 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sథ Google
シャネル バッグ; シャネル バッグ
How to Transfer Photos from PC to iPhone How to Recover Deleted Notes on iPhone retrieve deleted text messages from iphone How to Recover iPhone Data Without iTunes Backup? How to Extract files from iPhone Backup? transferring music from ipod to computer blu ray ripper transfer contacts from iphone to android