Delete Duplicates in iTunes, How to get album artwork on iTunes? , How to clean up iTunes library , recover deleted notes on iPhone 5, How to recover deleted text messages on iphone 5 .
CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik p en region for at lse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Killers

Produktionsland:
USA

Produktionsr:
2010

Manuskript:
Bob DeRosa, Ted Griffin

Producere:
Scott Aversano
Jason Goldberg
Mike Karz
Ashton Kutcher
Chad Marting
Christopher S. Pratt
Josie Rosen

Fotograf:
Russell Carpenter

Klipper:
Richard Francis-Bruce
Mary Jo Markey

Komponist:
Rolfe Kent

Censur:
Tilladt for alle over 11 år

Distributr:
SF Film

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(7 stemmer)

Ls ogs...
Anmeldelser:
22-01-14:
Paranoia
25-04-12:
New Year's Eve
05-08-11:
No Strings Attached
10-05-11:
Life as We Know It
17-09-08:
What happens in Vegas - Til Jackpot os skiller
19-08-08:
27 bryllupper
16-01-08:
Knocked Up
29-12-05:
A Lot Like Love
03-11-04:
Win a Date with Tad Hamilton!
14-10-03:
Just Married
07-05-02:
Blondinens hævn
11-09-01:
Best in Show
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
1,77:1

Lyd:
Dolby Digital 5.1

Ekstra materiale:
Bag kameraet-featurette, slettede scener, alternativer scener, fraklip
Killers

Anmeldt af:Lisa Brygger
Genre:Action, Komedie
Varighed:96 minutter
Instruktr:Robert Luketic
 
Anmeldelsesdato:21-12-2010
Medvirkende:Som:
Ashton KutcherSpencer Aimes
Katherine HeiglJen Kornfeldt
Tom SelleckMr. Kornfeldt
Catherine O'HaraMrs. Kornfeldt
Casey WilsonKristen
Rob RiggleHenry

Dræbende dårlig
 
Film er en sjov størrelse. Man kan diskutere langt og længere hvorvidt det er rimeligt overhovedet at bedømme film, for ligegyldig hvor god eller dårlig en film er, vil der som regel være et publikum til den. SATC2 er et godt eksempel. Killers er et andet. Den er bestemt hverken ens tid eller penge værd, og alligevel skal den nok trække folk til, men ulig den førstnævnte film, der kalkulerende griner hele vejen til banken, er Robert Luketics nye action-komedie Killers bare en mislykket film. Den vil gerne være sjov, sød og spændende. Den prøver på at underholde os, og den byder tilmed på to hovedrolleindehavere – Katherine Heigl og Ashton Kutcher – der forsøger at levere morsomme præstationer, men den falder konstant fra hinanden.


Copyright:
SF Film
Fra hitman til Byggemand Bob
Ulig Mr. and Mrs. Smith, som Killers forsøger at imitere i forskruet forstadsidyl, er der ikke megen fremdrift i løjerne. Præmissen er denne gang, at han (Kutcher) er lejemorder på vej ud af faget, og hun (Heigl) er en form for computernørd. Filmen gider ikke engang forsøge at forklare hendes job. Vi er derfor også ligeglade. Vi ser heller ikke meget til, hvad han laver, for da parret render ind i hinanden i Sydfrankrig og åbenbart forelsker sig, opgiver han sin farlige beskæftigelse og bliver entreprenør hjemme i Surburbia, USA. Alt er yndigt og romantisk i deres lyseblå hus – altså lige indtil en håndfuld af deres kolleger pludselig prøver at myrde ham.

Det er f... for svagt!
Man skulle også tro, at to så skønne skuespillere som Kutcher og Heigl, der er vældig troværdige som nygift ægtepar, skulle kunne overskinne alle de triste pletter i plottet, men ak! Selv ikke deres veloplagte sammenstød kan redde Killers fra den sikre død. Manuskriptet er simpelthen for ringe. Det er tæt på at være rystende, at en af de to forfattere, Ted Griffin, har giver os værker som Ocean's Eleven og Matchstick Men. Her har han sløset alt for meget! Historien er en uinspirerende række fortænkte scener stykket sammen med ikke meget andet end blind tro på, at det nok skal lykkes at underholde os, så længe Heigl og Kutcher leverer rigeligt med mimik og fysik. En ualmindelig doven holdning, som også forurener timingen og tempoet.


Copyright:
SF Film
Der er langt til fyrværkeriet
At lade dygtige komikere som Tom Selleck og Catherine O'Hara – der spiller hendes overbeskyttende og fordrukne forældre – få så lidt plads er heller intet fornuftigt valg, mens diverse biroller, der brat går fra venner til fjender, slet ikke gives nok fundament. Havde vi fået opbygget en stemning før alle begynder at skyde løs på vores på vores par, havde der nok været mere at grine af. Killers er derimod en slatten undskyldning for en action-komedie. Både slagsmålene, lejemorderne og den endelig mening med galskaben er direkte latterlige. Det tyder ikke godt for Luketic, der efter Sviger-monster og The Ugly Truth mangler at levere en komedie med kant og kraft. Denne er blot (endnu) en fuser.
 
DVD-vurdering
Det klassiske reklameindslag, Behind the Scenes-featuretten, er cirka 11 minutters butt-kissing. Gab! Der er også en pæn bunke fraklippede scener og et gagreel, men synderligt spændende er det ikke.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indlg:

Seneste kommentarer: (2 i alt - Ls alle)
 
ForfatterIndlg
Aneeka
1-4-2014 16:04
I couldnt help mlsyef, and emailed the 2 major tv networks with a copy of the Malcolms post, I didnt expect to get a response, but here it the answer that come back. It is a personal view not that of the network."I cannot answer on 3 News behalf but I can give you my own perspective.The news is essentially driven by events - it is a list of the most newsworthy events that occur in a day.Whilst it is undeniable that the death of children through poverty is an important story it is more suited to a current affairs show or a documentary - it is a subject that demands and deserves more than a two minute news story could give it.You will find if you watch the news over a year that naturally issues like this are reported on - child soldiers in africa is an example that springs to mind.I would suggest that you direct your energies at those who control finances for longer programmes in New Zealand - there is not a huge pot of money for documentary making and it is here where the issues you bring up can be most effictively addressed."

Jesher
1-4-2014 06:14
*writes sugar-free pudding on grorecy list*Oh, hey Donk. Does tapioca make it feel better? You know, like little genital warts beads for texture?


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Joe21/8
Sex Tape21/8
Into the Storm21/8
Blind21/8
What If21/8
Amazonia14/8
First Cousin Once Removed14/8
Step Up All In14/8
The Expendables 314/8
Magic in the Moonlight14/8
Flere bio-anmeldelser
 
Captain America: The Winter Soldier20/8
Non-Stop19/8
Divergent18/8
Mig ejer ingen15/8
The Grand Budapest hotel13/8
Yves Saint Laurent12/8
Need for Speed11/8
Bogtyven8/8
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvilken skuespiller har ikke gæsteoptrådt i tv-serien Drabsafdelingen?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2014 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sథ Google