CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Get Him to the Greek

Produktionsland:
USA

Produktionsår:
2010

Manuskript:
Nicholas Stoller

Producere:
David L. Bushell

Fotograf:
Robert D. Yeoman

Klipper:
William Kerr
Michael L. Sale

Komponist:
Lyle Workman

Censur:
Tilladt for alle over 11 år

Distributør:
Universal

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(5 stemmer)

Læs også...
Anmeldelser:
24-03-14:
This Is the End
16-01-14:
One Chance
19-08-13:
I Give It a Year
26-11-12:
Katy Perry: Part of Me
26-10-12:
Rock of Ages
23-08-12:
The Watch
14-06-12:
21 Jump Street
07-11-11:
Arthur
18-05-11:
Cyrus
25-12-10:
Cyrus
24-02-10:
Funny People
27-02-09:
Bedtime Stories
04-07-08:
Droppet af Sarah Marshall
08-02-08:
Superbad
16-01-08:
Knocked Up
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
1,85:1

Lyd:
Dolby Digital 5.1

Ekstra materiale:
Kommentarspor med Nicholas Stoller, Rose Byrne og Jonah Hill, gagreel
Get Him to the Greek

Anmeldt af:Lisa Brygger
Genre:Komedie
Varighed:105 minutter
Instruktør:Nicholas Stoller
 
Anmeldelsesdato:14-01-2011
Medvirkende:Som:
Jonah HillAaron Greenberg
Russell BrandAldous Snow
Rose ByrneJackie Q
Elisabeth MossDaphne Binks
Colm MeaneyJonathan Snow
Sean 'Puffy' CombsSergio Roma

På tur med Aldous Snow
 
Tilbage i 2008 stjal den fanden-i-voldske britiske komiker Russell Brand stort set billedet fra alle sine medspillere i Jason Segel & Nicholas Stollers ømme romantiske komedie Droppet af Sarah Marshall. I rollen som rockstjernen Aldous Snow kom Brand til sin fulde ret, og han holder heller ikke meget tilbage i hvad der bedst kan betegnes som en alternativ fortsættelse.

For Brand er ikke den eneste genganger fra Sarah Marshall-filmen, også Jonah Hill går igen. Han spiller dog en helt andet rolle, så ud over en fin lille reference til forgængeren er det reelt kun Brand, der genbruger sin rolle. Og det gør bestemt ingenting. Han er stadig fræk og oprørsk, og det er næsten også nok til at underholde os fra start til slut. Næsten.

Jonah Hill har hovedrollen som Aaron Greenberg, god dreng og musikfan med ansættelse i pladeselskabet Pinnacle, hvor Sean P. Diddy Combs spiller direktøren i bedste røvhulsstil. Aaron er kommet på idéen med en 10 års jubilæumskoncert med Aldous Snow og hans band Infant Sorrow, der skal finde sted på The Greek Theatre i Los Angeles og samtidig simutalttransmiteres på alt fra HBO til Facebook. Comeback-koncerten er pludselig om tre dage, og så har Aaron travlt, for det er nu ham, der skal hente den ukontrollerede rockstjerne i London. Først skal han få ham til The Today Show i New York og derefter til koncerten i LA. Gæt selv hvor meget der går galt.

Get Him to the Greek vinder på at have lokket store dele af musikbranchen med på legen og byde på at talløse fine referencer til branchens virke og luner. Der er masser af sjove cameos fra alle de rigtige mennesker og lige frem til lille birolle og nogle replikker til Lars Ulrich. Det er alt sammen meget indspist og kækt og Hill og Brand er også sjove sammen, men der er for lidt variation over vittighederne. Det hele er lidt for røv- og pikfikseret, og det er synd for Droppet af Sarah Marshall var nemlig sjov fordi den svingede fra det groteske til det ømme. Det formår Get Him to the Greek ikke på samme måde. Men den har da sine øjeblikke i alle dens pudsige detaljer.
 
DVD-vurdering
Jonah Hill, Rose Byrne og Nicolas Stoller (og senere Elisabeth Moss) hygger sig gevaldigt sammen på kommentarsporet, og det smitter voldsomt af, dog uden at det bliver decideret interessant at lytte til dem.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Der er endnu ingen kommentarer.

 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
The Amazing Spider-Man 217/4
Det store stilehæfte - Krigsdagbogen16/4
Når vinden rejser sig16/4
Fjerkongens rige10/4
Divergent10/4
Mig ejer ingen10/4
Non-Stop10/4
Rio 210/4
Yves Saint Laurent3/4
Guld3/4
Flere bio-anmeldelser
 
Prisoners15/4
Frost14/4
Insidious 211/4
Hobbitten: Dragen Smaugs Ødemark9/4
Carrie8/4
The Weight of Elephants7/4
Ender's Game4/4
Tarok1/4
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvem af følgende skuespillere har stadig ikke lagt stemme til en tegnefilm?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2014 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sà°¥ Google
シャネル バッグ シャネル バッグ