CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Piranha 3-D

Produktionsland:
USA

Produktionsår:
2010

Manuskript:
Alexandre Aja, Josh Stolberg, Pete Goldfinger, Grégory Levasseur

Producere:
Alexandre Aja
Mark Canton
Grégory Levasseur
Marc Toberoff

Fotograf:
John R. Leonetti

Klipper:
'Baxter'

Komponist:
Michael Wandmacher

Censur:
Tilladt for alle over 15 år

Distributør:
Midget Entertainment

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(6 stemmer)

Læs også...
Anmeldelser:
16-10-12:
Piranha 3DD
21-11-06:
Poseidon
11-09-06:
The Hills Have Eyes
17-11-04:
Ghosts of the Abyss
26-10-04:
Switchblade Romance
17-04-01:
Dybet [1989]
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
2.39:1

Lyd:
DTS, Dolby Digital 5.1

Ekstra materiale:
Kommentarspor, slettede scener - inkl. 2 story board-scener, featuretter
Piranha 3D

Anmeldt af:Frederik Asschenfeldt Vandrup
Genre:Gyser
Varighed:128 minutter
Instruktør:Alexandre Aja
 
Anmeldelsesdato:23-02-2011
Medvirkende:Som:
Elisabeth ShueSheriff Julie Forester
Dina MeyerPaula Montellano
Christopher LloydMr. Goodman
Jerry O'ConnellDerrick Jones
Adam ScottNovak Radzinsky
Ving RhamesLt. Bishop Welleger
Se komplet creditliste her

Den rene glade van(d)vid
 
Et er sikkert. Man bliver ikke et klogere eller bedre menneske af at se Piranha 3D. Men man bliver måske lidt mere glad i låget, for Alexandre Ajas orgie i bryster, baller og blodige bid kandiderer indiskutabelt til titlen som årets mest ubetinget underholdende omgang nonsens.


Copyright:
UIP
Baseret på en kultdyrket monstergyser fra 1978 og dens fortsættelse, som selveste James Cameron stod bag, fra 1981 lægger Aja veloplagt ud med at placere Richard Dreyfuss i en båd på en sø. Et jordskælv åbner ned til en underjordisk grotte og millioner af sultne piratfisk svømmer ud i søen og derfra til de nærliggende badeområder, hvor alle de teenagekåde amerikanske ungmøer og svende fejrer Spring Break i hormonalt brøl af sex og sprut. Velbekomme.

Der er naturligvis også forældre og børn involveret. Mor er den lokale sheriff og derfor kun få minutter fra sit livs opgave, og hendes to børn består af den store, som skal passe på den lille – men som hellere vil ud og kysse på piger og måske kommer med om bord på den halvpornografiske web-producents store yacht, hvorfra der filmes "vilde og villige skolepige"-film – nu snart med en ekstra dimension. Vi følger altså med andre ord recepten fra 80’er-gyseren. De letlevende, promiskuøse teenagere slagtes, mens de ærbare har marginalt større chance for at overleve. Og den er også i bedste fald marginal, for da først blodtørsten slippes løs, er der ikke meget, der går ram forbi.


Copyright:
UIP
Da vi passerer ca. midtpunktet i filmen åbner buffeten, og sjældent har en mainstream-produktion så ufortrødent væltet sig i sønderrevne indvolde og fritflyvende brystpartier – og nydt det. At måltidet serveres i effektjagende 3D, gør blot, at både blod, bryster og sågar en skambidt manddom flagrer frit rundt i biografsalen, og man er da blevet en gammel sur særling, den dag, man ikke kan værdsætte det. Det er ren event-mageri og har mere tilfælles med en maskine i en forlystelsespark end egentlig filmkunst, men Aja, der har vist sit alvorlige gysertalent med stærke produktioner som <>Haute Tension og den ikke uefne genindspilning af The Hills Have Eyes har trods det lystige tonefald godt styr på virkemidler. For konsekvens og absolut mangel på anstand tildeles filmen en stjerne mere end indholdet måske kan forsvare – og god tur i vandet til alle med mod på en omgang skamløs underholdning.
 
DVD-vurdering
Det bugner med ekstra godbidder på BlueRay-udgivelsen. En god bunke slettede scener og små featuretter fra bag kameraet er nok til at kunne stille ens appetit, men vi får tilmed også et spændende kommentarspor med Alexandre Aja og to af hans producere.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Seneste kommentarer: (10 i alt - Læs alle)
 
ForfatterIndlæg
style blog
26-8-2013 10:28
Piranha 3D - CinemaZone.dk - et filmmagasin i bredformat
style blog http://hotblogez8.best100japan.com/

fake Oakley Scalpel
22-8-2013 18:09
Piranha 3D - CinemaZone.dk - et filmmagasin i bredformat
fake Oakley Scalpel http://jadethome.com/art/oakley-scalpel-sunglasses.php

Allan
17-3-2013 11:03
Pragtfuld gyserkomedie. Der er rigeligt med blod, balder og bare bryster til de næste mange år. Og så har filmen nogle af de blodigeste (og realistiske) effekter, jeg nogensinde har set på film.

Kevin
11-3-2013 19:54
Lige en note til jer, der ikke har en 3D konvertibel afspiller, så kan PIRANHA 3D sagtens afspilles på en almindelig blu ray afspiller.

Lasse
13-8-2012 02:39
Total syg film


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
The Amazing Spider-Man 217/4
Det store stilehæfte - Krigsdagbogen16/4
Når vinden rejser sig16/4
Fjerkongens rige10/4
Divergent10/4
Mig ejer ingen10/4
Non-Stop10/4
Rio 210/4
Yves Saint Laurent3/4
Guld3/4
Flere bio-anmeldelser
 
Prisoners15/4
Frost14/4
Insidious 211/4
Hobbitten: Dragen Smaugs Ødemark9/4
Carrie8/4
The Weight of Elephants7/4
Ender's Game4/4
Tarok1/4
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
”Fem småforbrydere. Tonvis af kokain. 27 døde. To overlevende og ikke skyggen af et bevis.” Hvilken film er der tale om?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2014 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sà°¥ Google
シャネル バッグ シャネル バッグ