CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
The Town

Produktionsland:
USA

Produktionsår:
2010

Manuskript:
Peter Craig, Ben Affleck, Aaron Stockard

Producere:
Basil Iwanyk
Graham King

Fotograf:
Robert Elswit

Klipper:
Dylan Tichenor

Komponist:
David Buckley
Harry Gregson-Williams

Censur:
Tilladt for alle over 15 år

Distributør:
Warner Home Video

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(10 stemmer)

L�s ogs�...
Anmeldelser:
27-03-13:
Argo
31-08-11:
The Company Men
29-04-08:
Gone Baby Gone
29-05-07:
Hollywoodland
04-06-03:
Changing Lanes
10-10-01:
Bounce
13-03-01:
Boiler Room
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
2.40:1

Lyd:
Dolby Digital 5.1

Ekstra materiale:
2 featuretter, trailers
The Town

Anmeldt af:Frederik Asschenfeldt Vandrup
Genre:Drama
Varighed:119 minutter
Instruktør:Ben Affleck
 
Anmeldelsesdato:11-04-2011
Medvirkende:Som:
Ben AffleckDoug MacRay
Rebecca HallClaire
Jeremy RennerJem
Jon HammFBI S.A. Adam Frawley
Blake LivelyKrista
Chris CooperStephen MacRay
Se komplet creditliste her

Arv, miljø og fremtidsdrømme
 
Bydelen Charlestown i Boston er, hvis de indledende tekster i Ben Afflecks effektivt leverede The Town skal stå til troende, det sted i verden, der avler flest vaneforbrydere. Det meste er biltyverier og anden småkriminalitet, men midt i dette forbrydelsernes mekka er Doug vokset op sammen med barndomsvennen Jem. De har som alle andre unge ernæret sig ved kriminalitet – velplanlagte og helgarderede røverier.


Copyright:
Sandrew Metronome
Vi åbner med et kup mod endnu en bank i rækken. Det hele er timet og klart, maskeringen er komplet, mens den kvindelige bankdirektør tvinges til at åbne boksen og tages med som gidsel, indtil de er i sikkerhed – og det skulle sådan set bare være det. Men de opdager, at kvinden bor i samme nabolag som dem selv, og derfor beslutter den lille selvbestaltede bande at overvåge hende for at få en fornemmelse af, om hun har set eller hørt noget, der kunne få dem genkendt. Samtidig er FBI-agenten Frawley ved at være ganske træt af de mange røverier og leder derfor efter hvert eneste spor, han kan finde, som måske kunne lede en konkret mistanke i retning af Doug og hans gutter.

The Town er Ben Afflecks anden film som instruktør og helt i tråd med den stærke Gone Baby Gone fra 2007, så er hans smag bag kameraet præget af en anden og mere udtalt seriøsitet end det noget brogede billede, som hans optrædener foran linsen giver indtryk af. Man kunne på baggrund af forfilmen tro, at dette seneste værk, som han også selv har været med til at skrive manuskript til, ville lægge sig op af Michael Manns Heat indenfor kupgenren, men The Town er snarere et dybfølt drama om at prøve at løsrive sig fra det miljø og den arv, man er vokset op med. Om at møde det ene menneske, der pludselig antyder en vej ud af det dårlige selskab og om at finde modet til at gribe chancen vel vidende at faldet, hvis man giver slip, kommer til at gøre ekstra ondt.


Copyright:
Sandrew Metronome
Det er ikke socialrealisme i klassisk europæisk forstand, dertil er de filmiske greb for mange og fascinationen af kupudførelsen for udtalt – men det er solidt håndværk, velspillet og med en gennemskuelig og dog sympatisk pointe. Man er godt underholdt og føler for figurerne, mens dramaet og spændingen følges ad i ligeværdige doser – og så er det en fornøjelse af se Mad Mens Jon Hamm som anspændt og samtidig kølig FBI-agent på jagt efter Afflecks i lige så høj grad nuancerede Doug.
 
DVD-vurdering
De er ikke meget lange de to featuretter om henholdsvis folkene fra filmen, der kommer fra Charlestown; og indlsaget om Ben Affleck, som alle vist er svært glade for. Derfor kan man nemt bruge cirka 10 minutter på ekstramaterialet. Det er tiden værd.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indl�g:

Seneste kommentarer: (83 i alt - L�s alle)
 
ForfatterIndl�g
Antonia
25-11-2015 13:38
In tens, please (ten pound notes) http://www.optimum.ie/momentum/prism-international-sales-and-marketing-lmx14/ albendazole usp 400 mg â??Without education and employment people think of other ways to survive, and joining extremists is one way,â? said Ruun Mohamed, a 27-year old member of the Eastleigh-based organization Youth United for Social Mobilization, a civil society organization. â??When they see what the other options are, they start to think of Al Shabaab.â?

Gayle
25-11-2015 13:38
I read a lot http://www.acrissul.com.br/noticias fluticasone nose spray Internationally, Myanmar will have to carefully balance its relations with China. To be sure, Beijing offers a highly lucrative source of trade and development assistance, much of which will no doubt be given with few, if any, political demands. That said, becoming over-reliant on the Chinese poses both economic and security risks.

Nolan
25-11-2015 13:38
I've come to collect a parcel http://www.pharafina.com/innovation do you need prescription albendazole Not many people are capable of attaining Mandela's level of charity and wisdom. But the story of Robben Island is an amazing testament to the healing power of a man who, as a freedom fighter and later president of his liberated country, was one of the icons of the 20th Century.

Brenton
25-11-2015 13:38
Which year are you in? http://www.pharafina.com/innovation can i get albendazole over the counter These disastrous climate policies will not only further destroy U.S. coal production and use, but will also put even more upward pressure on natural gas prices, which are beginning to rise. If Obama overheats natural gas prices, his wobbly recovery could be threatened. Recent analysis shows that over $100 billion in new U.S. based manufacturing projects are at risk if natural gas prices escalate and become volatile.

Tilburg
25-11-2015 13:38
I'm on business http://www.irondalecafe.com/history/ purchase actos The European Commission said a statement that it was "still waiting for additional written assurances" that the United States is respecting its agreement with the EU, but had no immediate plans to propose a suspension of SWIFT to EU members.


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Fifty Shades of Black4/2
Den danske pige4/2
Ex Machina4/2
Brødre [2015]3/2
1864 - brødre i krig1/2
The Big Short28/1
Tordenskjold & Kold28/1
Motley's Law27/1
The Revenant21/1
Krop & sjæl21/1
Flere bio-anmeldelser
 
The Gift8/2
Tavshedens labyrint5/2
Trainwreck2/2
Den franske forbindelse1/2
Maze Runner: Infernoet29/1
No Escape25/1
Phoenix22/1
Hitman: Agent 4719/1
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvilken af disse oplysninger om Jodie Foster er forkert?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2016 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sథ Google