Delete Duplicates in iTunes, How to get album artwork on iTunes? , How to clean up iTunes library , recover deleted notes on iPhone 5, How to recover deleted text messages on iphone 5 .
CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik p en region for at lse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
The Town

Produktionsland:
USA

Produktionsr:
2010

Manuskript:
Peter Craig, Ben Affleck, Aaron Stockard

Producere:
Basil Iwanyk
Graham King

Fotograf:
Robert Elswit

Klipper:
Dylan Tichenor

Komponist:
David Buckley
Harry Gregson-Williams

Censur:
Tilladt for alle over 15 år

Distributr:
Warner Home Video

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(10 stemmer)

L�s ogs�...
Anmeldelser:
27-03-13:
Argo
31-08-11:
The Company Men
29-04-08:
Gone Baby Gone
29-05-07:
Hollywoodland
04-06-03:
Changing Lanes
10-10-01:
Bounce
13-03-01:
Boiler Room
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
2.40:1

Lyd:
Dolby Digital 5.1

Ekstra materiale:
2 featuretter, trailers
The Town

Anmeldt af:Frederik Asschenfeldt Vandrup
Genre:Drama
Varighed:119 minutter
Instruktr:Ben Affleck
 
Anmeldelsesdato:11-04-2011
Medvirkende:Som:
Ben AffleckDoug MacRay
Rebecca HallClaire
Jeremy RennerJem
Jon HammFBI S.A. Adam Frawley
Blake LivelyKrista
Chris CooperStephen MacRay
Se komplet creditliste her

Arv, miljø og fremtidsdrømme
 
Bydelen Charlestown i Boston er, hvis de indledende tekster i Ben Afflecks effektivt leverede The Town skal stå til troende, det sted i verden, der avler flest vaneforbrydere. Det meste er biltyverier og anden småkriminalitet, men midt i dette forbrydelsernes mekka er Doug vokset op sammen med barndomsvennen Jem. De har som alle andre unge ernæret sig ved kriminalitet – velplanlagte og helgarderede røverier.


Copyright:
Sandrew Metronome
Vi åbner med et kup mod endnu en bank i rækken. Det hele er timet og klart, maskeringen er komplet, mens den kvindelige bankdirektør tvinges til at åbne boksen og tages med som gidsel, indtil de er i sikkerhed – og det skulle sådan set bare være det. Men de opdager, at kvinden bor i samme nabolag som dem selv, og derfor beslutter den lille selvbestaltede bande at overvåge hende for at få en fornemmelse af, om hun har set eller hørt noget, der kunne få dem genkendt. Samtidig er FBI-agenten Frawley ved at være ganske træt af de mange røverier og leder derfor efter hvert eneste spor, han kan finde, som måske kunne lede en konkret mistanke i retning af Doug og hans gutter.

The Town er Ben Afflecks anden film som instruktør og helt i tråd med den stærke Gone Baby Gone fra 2007, så er hans smag bag kameraet præget af en anden og mere udtalt seriøsitet end det noget brogede billede, som hans optrædener foran linsen giver indtryk af. Man kunne på baggrund af forfilmen tro, at dette seneste værk, som han også selv har været med til at skrive manuskript til, ville lægge sig op af Michael Manns Heat indenfor kupgenren, men The Town er snarere et dybfølt drama om at prøve at løsrive sig fra det miljø og den arv, man er vokset op med. Om at møde det ene menneske, der pludselig antyder en vej ud af det dårlige selskab og om at finde modet til at gribe chancen vel vidende at faldet, hvis man giver slip, kommer til at gøre ekstra ondt.


Copyright:
Sandrew Metronome
Det er ikke socialrealisme i klassisk europæisk forstand, dertil er de filmiske greb for mange og fascinationen af kupudførelsen for udtalt – men det er solidt håndværk, velspillet og med en gennemskuelig og dog sympatisk pointe. Man er godt underholdt og føler for figurerne, mens dramaet og spændingen følges ad i ligeværdige doser – og så er det en fornøjelse af se Mad Mens Jon Hamm som anspændt og samtidig kølig FBI-agent på jagt efter Afflecks i lige så høj grad nuancerede Doug.
 
DVD-vurdering
De er ikke meget lange de to featuretter om henholdsvis folkene fra filmen, der kommer fra Charlestown; og indlsaget om Ben Affleck, som alle vist er svært glade for. Derfor kan man nemt bruge cirka 10 minutter på ekstramaterialet. Det er tiden værd.

Ekstra materiale:
Deltag i debatten:
Navn:
Indl�g:

Seneste kommentarer: (5 i alt - L�s alle)
 
ForfatterIndl�g
bailey button ugg boots
14-9-2013 04:06
Where did you go to university? bailey button ugg boots http://www.sentiment-productions.co.uk i give better blowjobs.

ugg bailey button black
14-9-2013 04:06
I completely agree with you, direct root search with good starting point is much faster than eigen-solving Jacobi matrix.
ugg bailey button black http://www.sentiment-productions.co.uk

Anes
9-3-2012 23:00
hold nu bare din kæft hvad fanden rager det dig hvordan jeg skriver her inde jeg gider ikke at sætte punktum og komma så tag lige og fat det og acceptere det hvis du kan jeg er også ligeglad med hvad andre filmanmeldere synes om mine indlæg jeg skriver ikke her inde på Cinemazone for at tiltrække folks opmærksomhed jeg skriver bare fordi jeg gerne vil uddele mine holdninger til filmene jeg foreslår at du gøre det samme og værdsætter andres indlæg til filmdebat på et frit forum som Cinemazone med eller uden punktum og komma er du med

Punktum og komma
2-3-2012 08:40
Hvis du gerne vil have, at nogen læser dit indlæg til ende, vil jeg foreslå, at du bruger et par kommaer og nogle punktummer

Anes
1-3-2012 20:42
Ben Affleck spiller en fantastisk rolle som bankrøver i denne hæsblæsende action thriller The Town som blev udgivet i 2010 filmen har en fremragende underholdning han planlægger sammen med sin organisation at udføre bevæbende bankrøverier i forskellige steder i Boston uden at ham og hans gruppe bliver opdagede og uden at politiet opklare forbrydelsen samtidig forsøger han også blot på at finde en vej ud af det kriminelle liv som han har levede det meste af sit liv en dag begår ha et røveri sammen med sin bande som er bevæbnede og som røver en masse penge i en bank hvor de derefter tager en kvindelig bankdirektør som gidsel efter røveriet bliver overstådet møder Ben Affleck kvinden som han kidnappede fra banken han bliver dog hurtigt forelsket i hende og han begynder stille og rolig med at visse sine følelser overfor hende Ben Affleck begår et nyt bankrøveri sammen med sine kriminelle venner de ender med at drøne af sted i deres personbil for at flygte fra politiet som lige er på nakken af dem de affyrer en helveds masse skud mod et par politbiler for at undslippe det lykkeds i det sidste ende for dem at slippe væk fra politiet som ellers hurtigt rykkede ud Ben Afflecks kæreste bankdirektøren finde ud af at hendes fyr er manden som røvede hendes bank og som bortførte hende sammen med nogle andre forbrydere hun slår starks op med ham Ben Affleck udføre sit sidste røveri hvor han sammen med sin bande røver mange millioner penge og hvor hans venner mister livet i et brutal skudepisode mod politiet og militæret Ben Affleck er den eneste der overlever og som forlader byen for altid


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Selma26/3
Hjem26/3
Mod naturen26/3
Skammerens datter26/3
Into the Woods26/3
Korsvejen19/3
The Gunman19/3
The Second Best Exotic Marigold Hotel19/3
Insurgent18/3
9. april12/3
Flere bio-anmeldelser
 
The Hunger Games: Mockingjay - Part 120/3
Nightcrawler17/3
Den usynlige kvinde16/3
The Captive13/3
Dracula Untold9/3
Før vinterkulden6/3
Kvinden der forsvandt3/3
John Wick2/3
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvis smoking er det, Lars von Trier står i i slutningen af Riget?
 
Test din filmviden her© CinemaZone.dk I/S 2000-2015 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sథ Google