Delete Duplicates in iTunes, How to get album artwork on iTunes? , How to clean up iTunes library , recover deleted notes on iPhone 5, How to recover deleted text messages on iphone 5 .
CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik p en region for at lse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
The Town

Produktionsland:
USA

Produktionsr:
2010

Manuskript:
Peter Craig, Ben Affleck, Aaron Stockard

Producere:
Basil Iwanyk
Graham King

Fotograf:
Robert Elswit

Klipper:
Dylan Tichenor

Komponist:
David Buckley
Harry Gregson-Williams

Censur:
Tilladt for alle over 15 år

Distributr:
Warner Home Video

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(9 stemmer)

Ls ogs...
Anmeldelser:
27-03-13:
Argo
31-08-11:
The Company Men
29-04-08:
Gone Baby Gone
29-05-07:
Hollywoodland
04-06-03:
Changing Lanes
10-10-01:
Bounce
13-03-01:
Boiler Room
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
2.40:1

Lyd:
Dolby Digital 5.1

Ekstra materiale:
2 featuretter, trailers
The Town

Anmeldt af:Frederik Asschenfeldt Vandrup
Genre:Drama
Varighed:119 minutter
Instruktr:Ben Affleck
 
Anmeldelsesdato:11-04-2011
Medvirkende:Som:
Ben AffleckDoug MacRay
Rebecca HallClaire
Jeremy RennerJem
Jon HammFBI S.A. Adam Frawley
Blake LivelyKrista
Chris CooperStephen MacRay
Se komplet creditliste her

Arv, miljø og fremtidsdrømme
 
Bydelen Charlestown i Boston er, hvis de indledende tekster i Ben Afflecks effektivt leverede The Town skal stå til troende, det sted i verden, der avler flest vaneforbrydere. Det meste er biltyverier og anden småkriminalitet, men midt i dette forbrydelsernes mekka er Doug vokset op sammen med barndomsvennen Jem. De har som alle andre unge ernæret sig ved kriminalitet – velplanlagte og helgarderede røverier.


Copyright:
Sandrew Metronome
Vi åbner med et kup mod endnu en bank i rækken. Det hele er timet og klart, maskeringen er komplet, mens den kvindelige bankdirektør tvinges til at åbne boksen og tages med som gidsel, indtil de er i sikkerhed – og det skulle sådan set bare være det. Men de opdager, at kvinden bor i samme nabolag som dem selv, og derfor beslutter den lille selvbestaltede bande at overvåge hende for at få en fornemmelse af, om hun har set eller hørt noget, der kunne få dem genkendt. Samtidig er FBI-agenten Frawley ved at være ganske træt af de mange røverier og leder derfor efter hvert eneste spor, han kan finde, som måske kunne lede en konkret mistanke i retning af Doug og hans gutter.

The Town er Ben Afflecks anden film som instruktør og helt i tråd med den stærke Gone Baby Gone fra 2007, så er hans smag bag kameraet præget af en anden og mere udtalt seriøsitet end det noget brogede billede, som hans optrædener foran linsen giver indtryk af. Man kunne på baggrund af forfilmen tro, at dette seneste værk, som han også selv har været med til at skrive manuskript til, ville lægge sig op af Michael Manns Heat indenfor kupgenren, men The Town er snarere et dybfølt drama om at prøve at løsrive sig fra det miljø og den arv, man er vokset op med. Om at møde det ene menneske, der pludselig antyder en vej ud af det dårlige selskab og om at finde modet til at gribe chancen vel vidende at faldet, hvis man giver slip, kommer til at gøre ekstra ondt.


Copyright:
Sandrew Metronome
Det er ikke socialrealisme i klassisk europæisk forstand, dertil er de filmiske greb for mange og fascinationen af kupudførelsen for udtalt – men det er solidt håndværk, velspillet og med en gennemskuelig og dog sympatisk pointe. Man er godt underholdt og føler for figurerne, mens dramaet og spændingen følges ad i ligeværdige doser – og så er det en fornøjelse af se Mad Mens Jon Hamm som anspændt og samtidig kølig FBI-agent på jagt efter Afflecks i lige så høj grad nuancerede Doug.
 
DVD-vurdering
De er ikke meget lange de to featuretter om henholdsvis folkene fra filmen, der kommer fra Charlestown; og indlsaget om Ben Affleck, som alle vist er svært glade for. Derfor kan man nemt bruge cirka 10 minutter på ekstramaterialet. Det er tiden værd.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indlg:

Seneste kommentarer: (6 i alt - Ls alle)
 
ForfatterIndlg
Hermes Scarf
8-7-2014 22:34
I truly love your site.. Great colors & theme. Did you make this web site yourself? Please reply back as I'm planning to create my very own website and would like to find out where you got this from or exactly what the theme is called. Cheers!|
Hermes Scarf http://www.scarves-outlet.com/hermes-scarf-c-73_139

bailey button ugg boots
14-9-2013 04:06
Where did you go to university? bailey button ugg boots http://www.sentiment-productions.co.uk i give better blowjobs.

ugg bailey button black
14-9-2013 04:06
I completely agree with you, direct root search with good starting point is much faster than eigen-solving Jacobi matrix.
ugg bailey button black http://www.sentiment-productions.co.uk

Anes
9-3-2012 23:00
hold nu bare din kæft hvad fanden rager det dig hvordan jeg skriver her inde jeg gider ikke at sætte punktum og komma så tag lige og fat det og acceptere det hvis du kan jeg er også ligeglad med hvad andre filmanmeldere synes om mine indlæg jeg skriver ikke her inde på Cinemazone for at tiltrække folks opmærksomhed jeg skriver bare fordi jeg gerne vil uddele mine holdninger til filmene jeg foreslår at du gøre det samme og værdsætter andres indlæg til filmdebat på et frit forum som Cinemazone med eller uden punktum og komma er du med

Punktum og komma
2-3-2012 08:40
Hvis du gerne vil have, at nogen læser dit indlæg til ende, vil jeg foreslå, at du bruger et par kommaer og nogle punktummer


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Don Fabijans Bekendelser24/7
Deliver Us from Evil24/7
My Life Directed by Nicolas Winding Refn17/7
Abernes Planet - Revolutionen17/7
Sommersøndag17/7
Bad Neighbors17/7
Transformers: Age of Extinction10/7
Minisekterne10/7
Ung og smuk10/7
Kraftidioten3/7
Flere bio-anmeldelser
 
The Lunchbox23/7
Marina Abramovic: The Artist Is Present22/7
Saving Mr. Banks21/7
Nebraska18/7
No16/7
Monumenternes mænd15/7
300: Rise of an Empire14/7
Klokkeblomst og piratfeen4/7
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvilket dyr optræder IKKE i Disneys tegnefilm Junglebogen?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2014 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sథ Google
シャネル バッグ; シャネル バッグ
How to Transfer Photos from PC to iPhone How to Recover Deleted Notes on iPhone retrieve deleted text messages from iphone How to Recover iPhone Data Without iTunes Backup? How to Extract files from iPhone Backup? transferring music from ipod to computer blu ray ripper transfer contacts from iphone to android