Delete Duplicates in iTunes, How to get album artwork on iTunes? , How to clean up iTunes library , recover deleted notes on iPhone 5, How to recover deleted text messages on iphone 5 .
CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik p en region for at lse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Johnny English Reborn

Produktionsland:
UK, Frankrig, Israel, Japan

Produktionsr:
2011

Manuskript:
Hamish McColl

Producere:
Tim Bevan
Chris Clark
Eric Fellner

Fotograf:
Danny Cohen

Klipper:
Guy Bensley

Komponist:
Ilan Eshkeri

Censur:
Tilladt for alle over 11 år

Distributr:
Universal

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(7 stemmer)

L�s ogs�...
Anmeldelser:
04-01-12:
Det stærke køn - We Want Sex
13-08-07:
Mr. Beans ferie
08-08-06:
Svigermor(d)
05-05-04:
Love Actually
15-10-03:
Johnny English
02-05-03:
Die Another Day
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
2.40:1

Lyd:
Dolby Digital 5.1

Ekstra materiale:
Kommentarspor, slettede/forlængede scener, fraklip
Johnny English Reborn

Anmeldt af:Lisa Brygger
Genre:Komedie
Varighed:97 minutter
Instruktr:Oliver Parker
 
Anmeldelsesdato:27-02-2012
Medvirkende:Som:
Rowan AtkinsonJohnny English
Dominic WestSimon Ambrose
Gillian AndersonMI7 Agent Pamela Thornton
Rosamund PikeKate Sumner
Daniel KaluuyaAgent Tucker
Richard SchiffTitus Fisher

Mere Bond end Bean
 
Det er otte år siden vi stiftede bekendtskab med briternes svar på Maxwell Smart, Johnny English, spillet af en oplagt Rowan Atkinson, som tydeligt genbrugte sit arsenal af kiksede figurer fra sit eget bagkatalog. English var – og er stadig – ikke dum, han er bare kloset, lidt uheldig og al for god af sig.
Vi møder ham i et munkekloster i Tibet, hvor han er blevet trænet til at udholde smerte på sine kronjuveler, men han er dog heldigvis også blevet trænet til at stole på sin alders visdom. Hans selvtillid er desværre endnu ikke i top, da han pludselig hentes tilbage til tjenesten efter en slem afskedigelse fem år tidligere.


Copyright:
UIP
De diskrete vittigheder
I 'genfødslen' er der skruet mere ned for Austin Powers/Mr. Bean-fjollethederne og op for Bond-charmen. Hvor den første English-film havde en meget tynd handling omkring stjålne kronjuveler (den engelske dronnings krone, altså) og en gal franskmand, har Johnny English Reborn lidt mere kød på sit plot. Dette er ikke bare en undskyldning for at give ærkerivalen Frankrig et drag over nakken med platte bæ-bemærkninger. I stedet relanceres English med en sag om et planlagt mord på den kinesiske premiereminister, en organisation af snigmordere og et helt nyt MI7-bureau, nu med power-sponsor, kvindelig chef og smuk adfærdspsykolog. Og selvfølgelig med en masse festligt high tech-udstyr, inklusive en Rolls Royce Phantom, der nok skal få smilet frem, hvis ikke morsomhederne rækker. Og det gør de ofte ikke.

Gammel og genbrugt
Johnny English Reborn er en langt mere helstøbt film end forgængeren og det klæder den med lidt engelsk elegance iblandet de fine actionsekvenser (især en scene på Hong Kongs tage er skøn), men den er fortsat forfalden til falde-på-halen-komik. Og selvom det er en guilty pleasure at kunne grine over English, der takler og slår løs på sin chefs gamle mor foran det skrigende barnebarn og hendes små lige så skræmte veninder, bliver joken slidt. Englishs nemesis er en ældre kinesisk dame, der har en støvsuger, hun kan omforme til næsten hvilke som helst våben. Og det er faktisk sjovere end hendes mange slåskampe med English undervejs i løjerne.


Copyright:
UIP
Sporadisk sjov
Generelt er det i detaljerne finurlighederne ligger, som da English på vej til Schweiz i sin Phantom konstant bliver fanget af hastighedskameraerne. I en total ser vi, hvordan han suser forbi det ene blitzende kamera efter det andet. Lidt af en omvæltning fra 1’eren, hvor han blot skød netop sådan et kamera ned.
At det også er hans makker, der har styr på sagerne, mens han selv tror, han ved hvad han foretager sig holder heldigvis stadig, men der er for lidt af det pinlige, det kiksede og det satiriske til at fastholde vores krævende underholdningsniveau. Vi kan dog glæde os over, at Gillian Anderson er så forrygende, som hun altid har været; Rosamund Pike pryder også enhver scene, hun er med i, og Rowan Atkinson har hovedsageligt gummiansigtet i de rigtige folder.
Skulle Working Title give sig i kast med en 3’er, må de dog mægtig gerne gøre plads til flere spidse spoofs og ikke bare nøjes med at lave en billig Bond-film.
 
DVD-vurdering
Oliver Parker har fat i den rigtige ende. Han starter sit kommentarspor med at præsentere sig selv og der efter sin medkommentator, forfatter Hamish McColl, hvorefter sporet bare glider sympatisk af sted. Der er små anekdoter, uddybninger og afsløringer alt sammen så roligt forklaret, at man får lyst til at finde tekanden frem.
Den lille featurette om kørestolsjagten er ligeledes underholdende, mens de omfattende enten slettede eller forlængede scener – samt de sjove fraklip – mest er for dem, der ikke kan få nok af filmen.


Ekstra materiale:
Deltag i debatten:
Navn:
Indl�g:

Der er endnu ingen kommentarer.

 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Teorien om alting26/2
Mennesker bliver spist26/2
Kingsman: The Secret Service26/2
Albert26/2
Sangen fra havet19/2
Whiplash19/2
Steppeulven19/2
Nightbreed - Director's Cut16/2
Der Kreis12/2
Under the Skin12/2
Flere bio-anmeldelser
 
Fury25/2
The Equalizer24/2
Boyhood23/2
Det er aldrig for sent20/2
Annabelle16/2
Sex Tape13/2
Dannys Dommedag11/2
20000 Days On Earth10/2
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Brian DePalma skulle oprindeligt have instrueret Michael Douglas i denne thriller, men bakkede ud, da han frygtede historien var for lig Clint Eastwoods Play Misty for Me. Hvem blev den nye instruktør på projektet, og hvad blev filmens endelige titel?
 
Test din filmviden her© CinemaZone.dk I/S 2000-2015 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sథ Google