Delete Duplicates in iTunes, How to get album artwork on iTunes? , How to clean up iTunes library , recover deleted notes on iPhone 5, How to recover deleted text messages on iphone 5 .
CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik p en region for at lse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
The Best Exotic Marigold Hotel

Produktionsland:
UK

Produktionsr:
2011

Manuskript:
Ol Parker

Producere:
Graham Broadbent
Peter Czernin

Fotograf:
Ben Davis

Klipper:
Chris Gill

Komponist:
Thomas Newman

Censur:
Tilladt for alle

Distributr:
SF Film

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
Der mangler 3 brugerkarakterer, fr brugernes vurdering vises.

Ls ogs...
Anmeldelser:
09-07-13:
Kvartetten
27-11-07:
Becoming Jane
25-01-07:
Ladies in lavender
22-08-06:
Mrs. Henderson præsenterer
02-06-04:
Calendar Girls
05-05-04:
Love Actually
11-03-03:
Døden på Nilen
13-11-02:
Iris
11-11-02:
Gosford Park
27-02-02:
California Suite
24-09-01:
Chocolat
14-08-01:
Last of the Blonde Bombshells
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
2.35:1

Lyd:
Dolby Digital 5.1

Ekstra materiale:
Featurette
The Best Exotic Marigold Hotel

Anmeldt af:Mads Suldrup
Genre:Komedie, Drama
Varighed:119 minutter
Instruktr:John Madden
 
Anmeldelsesdato:24-07-2012
Medvirkende:Som:
Maggie SmithMuriel
Bill NighyDouglas
Judi DenchEvelyn
Tom WilkinsonGraham
Dev PatelSonny
Penelope WiltonJean

Komediedrama er kun for hattedamer
 
Hvornår har du sidst inviteret din mormor i biografen? Hvis det spørgsmål giver dig dårlig samvittighed, er det oplagt at invitere hende ind at se det engelske komediedrama The Best Exotic Marigold Hotel, som hun formentlig vil more sig kosteligt over og måske fælde en enkelt tåre til. Samme reaktion vil du ikke have, for The Best Exotic Marigold Hotel er så skræddersyet til hattedame-segmentet, at andre målgrupper i det store og hele nok vil føle sig udenfor – det gjorde jeg i hvert fald.


Copyright:
Fox Film
Fra England til Indien
Filmen følger en flok pensionister, der af forskellige årsager rejser til Indien. Dommeren Graham (Tom Wilkinson) vil opsøge en elsker, han ikke har set i 40 år, mens enken Evelyn (Judi Dench) og parret Douglas og Jean (Bill Nighy og Penelope Wilton) ikke har penge nok på pensionskontoen til at få økonomien til at løbe rundt i det engelske. Singlerne Madge (Celia Imrie) og Norman (Ronald Pickup) er på udkig efter romantik under de varmere himmelstrøg, hvor den fremmedfjendske og sure gamle mokke Muriel (Maggie Smith) er tvunget til at være, fordi ventelisten til en hofteoperation er for lang hjemme i England. Da gruppen ankommer til deres hotel, lever det bestemt ikke op til de eksotiske forventninger. Det kniber med rindende vand og sågar døre til værelserne, men hotellets ejer, den unge og naive Sonny (Dev Patel fra Slumdog Millionaire), tager de nye beboere til sig med så åbne arme, at de fleste af pensionisterne så småt begynder at falde til og komme ind på livet af hinanden.

Stereotype pensionist-fordomme
Hvis man kan forholde sig til hverdagsproblemer som med at kende forskel på bredbånd og wi-fi samt frygten for, at klokkeværket syd for livet ikke vil fungere uden en blå pille eller to, vil man more sig over The Best Exotic Marigold Hotel. Andre vil nok finde disse pensionist-fordomme noget stereotype og uopfindsomme. Det er forfriskende med en film med fokus på det grå guld fremfor de smukke, unge mennesker, men The Best Exotic Marigold Hotel transcenderer kun sin målgruppes forståelseshorisont få gange og opnår dermed kun sjældent universel relevans. Der bliver dog gjort plads til Sonnys kamp for at frigøre sig fra sin dominerende mor, mens Tom Wilkinson giver sin karakter, der ransager sin smertelige fortid, en skrøbelighed, som selv en 17-årig vil finde rørende.


Copyright:
Fox Film
Publikum med dårlig hukommelse
Men det store persongalleri er generelt noget blodfattigt og byder ikke på nogen overraskelser, som eksempelvis Zach Galifianakas' originale og uforudsigelige sociopat-karakter var det i filmen til drengerøv-segmentet, Tømmermænd i Vegas. Maggie Smiths racistiske kværulant fungerer indledningsvis, fordi den er så herligt bramfri, men efterhånden gentages hendes brokkerier så mange gange, at det næsten virker, som om instruktør John Madden (Mrs. Brown, Shakespeare in Love) har taget højde for, at flere blandt det ældre publikum måske render rundt med en halvdårlig korttidshukommelse. The Best Exotic Marigold Hotel er en harmløs feel good-fortælling, der nok skal varme mormor-hjerter, men hvis du ikke har mange grå hår i hovedbunden, skal du nok bare holde dig væk.
 
DVD-vurdering
En lille featurette.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indlg:

Seneste kommentarer: (3 i alt - Ls alle)
 
ForfatterIndlg
Calzoncillos Calvin Klein Online
29-4-2014 21:22
Nice blog here! Additionally your web site a lot up fast! What web host are you the use of? Can I am getting your associate hyperlink for your host? I want my web site loaded up as quickly as yours lol
Calzoncillos Calvin Klein Online http://www.filaberberiscos.com/img_festers/miniaturas/calzoncillos-calvin-klein-online.php

Nike Air Max Schuhe Damen
20-4-2014 04:03
This is really fascinating, You're a very skilled blogger. I have joined your feed and sit up for in quest of more of your great post. Additionally, I've shared your website in my social networks
Nike Air Max Schuhe Damen http://www.jesuitenkirchemannheim.de/jesuitenkirche/pages/_note/cfm/nike-air-max-schuhe-damen.cfm

Zapatillas Salomon
20-4-2014 03:19
I will right away grab your rss feed as I can not in finding your e-mail subscription link or e-newsletter service. Do you have any? Kindly permit me understand in order that I may just subscribe. Thanks.
Zapatillas Salomon http://www.somoparque.com/recursos/shop/_note/salomon/zapatillas-salomon.aspx


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Don Fabijans Bekendelser24/7
Deliver Us from Evil24/7
My Life Directed by Nicolas Winding Refn17/7
Abernes Planet - Revolutionen17/7
Sommersøndag17/7
Bad Neighbors17/7
Transformers: Age of Extinction10/7
Minisekterne10/7
Ung og smuk10/7
Kraftidioten3/7
Flere bio-anmeldelser
 
The Lunchbox23/7
Marina Abramovic: The Artist Is Present22/7
Saving Mr. Banks21/7
Nebraska18/7
No16/7
Monumenternes mænd15/7
300: Rise of an Empire14/7
Klokkeblomst og piratfeen4/7
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvilken profession har Stellan Skarskård i Good Will Hunting?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2014 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sథ Google
シャネル バッグ; シャネル バッグ
How to Transfer Photos from PC to iPhone How to Recover Deleted Notes on iPhone retrieve deleted text messages from iphone How to Recover iPhone Data Without iTunes Backup? How to Extract files from iPhone Backup? transferring music from ipod to computer blu ray ripper transfer contacts from iphone to android