Delete Duplicates in iTunes, How to get album artwork on iTunes? , How to clean up iTunes library , recover deleted notes on iPhone 5, How to recover deleted text messages on iphone 5 .
CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik p en region for at lse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Natural Selection

Produktionsland:
USA

Produktionsr:
2011

Manuskript:
Robbie Pickering

Producere:
Brion Hambel
Paul Jensen

Fotograf:
Steve Calitri

Klipper:
Michelle Tesoro

Komponist:
Curt Schneider

Censur:
Tilladt for alle over 15 år

Distributr:
Det Danske Filminstitut

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
Der mangler 4 brugerkarakterer, f�r brugernes vurdering vises.

L�s ogs�...
Anmeldelser:
14-08-07:
Brick
23-01-06:
Land of Plenty
07-08-01:
Stargate
 


Natural Selection

Anmeldt af:Niels Roe
Genre:Komedie
Varighed:90 minutter
Instruktr:Robbie Pickering
 
Premieredato:18-10-2012
Medvirkende:Som:
Rachael HarrisLinda
Matt O'LearyRaymond
John DiehlAbe
Jon GriesPeter

Ud at køre med de skøre
 
Det er ikke ligefrem ustyrlig lidenskab eller hed elskov, der præger Linda (Rachael Harris) og Abes (John Diehl) stille liv. De lever et på overfladen troende og retskaffent liv i udkanten af Houston – et sted der meget vel kunne være det pumpende hjerte i det amerikanske bibelbælte. Det barnløse pars liv består hovedsagligt af trivielle dagligdagsrutiner og triste samtaler, så der er lagt i kakkelovnen til en gedigen midtvejskrise. Samtidig kan Linda ikke blive gravid, hvilket afskærer dem fra at dyrke sex, da Abe mener, at det er syndigt, hvis det ikke er med henblik på forplantning. Abe bliver uventet ramt af et hjerteanfald på en sædbank, hvor det viser sig, at han har leveret sperm til i årtier. Lindas verden ramler sammen efter dette virkelighedschok, og alt imens han ligger på dødslejet, insisterer Abe på, at hun opsøger et af Abes formodede donorbørn. Linda indvilliger, og det lykkes hende at finde Raymond (Matt O'Leary), der lever som en forsumpet og verdensfjern eneboer i et faldefærdigt skur af et hus i Tampa. Det umage par beslutter sig for at begive sig ud på et vildt road trip som en anden Don Quixote og Sancho Panza.


Copyright:
DFI
Kvinden på randen af et nervøst sammenbrud
Ovenstående er en fin beskrivelse af de mennesker, der befolker de miljøer, som afdækkes i Robbie Pickerings debutfilm Natural Selection. Filmen er fyldt med excentriske typer og særprægede miljøer, der let kan minde om Coen-brødrenes skæve karakterer og Almodóvars burleske filmunivers. Filmens tyngepunkt er det morsomme samspil mellem Linda og Raymond og de mennesker, de møder på deres bogstaveligt talt bumpede og uforudsigelige vej tilbage til Houston. Centralt i filmen står Rachael Harris som den dydige og sympatiske, men ligeledes neurotiske og befippede Linda. Hendes overbevisende præstation medvirker til, at filmen glimter og hæver sig op til en god filmisk mellemvare. Modsat kunne handlingsplanet godt trænge til at blive kigget efter i sømmene. Der er ganske enkelt alt for mange scener, der enten stivner i slidte klichéer eller ender i den rene tomgang. 'Natural Selection' kan på ingen måde måle sig med uomgængelige værker inden for road trip-genren som La Strada og Thelma and Louise, men kan dog stadig ses for dens underfundige skildring af eksistenser, som man ikke skulle tro var resultatet af naturlig selektion.
 
Deltag i debatten:
Navn:
Indl�g:

Der er endnu ingen kommentarer.

 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Selma26/3
Hjem26/3
Mod naturen26/3
Skammerens datter26/3
Into the Woods26/3
Korsvejen19/3
The Gunman19/3
The Second Best Exotic Marigold Hotel19/3
Insurgent18/3
9. april12/3
Flere bio-anmeldelser
 
The Hunger Games: Mockingjay - Part 120/3
Nightcrawler17/3
Den usynlige kvinde16/3
The Captive13/3
Dracula Untold9/3
Før vinterkulden6/3
Kvinden der forsvandt3/3
John Wick2/3
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvilken film foregår ikke i fremtiden?
 
Test din filmviden her© CinemaZone.dk I/S 2000-2015 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sథ Google