Delete Duplicates in iTunes, How to get album artwork on iTunes? , How to clean up iTunes library , recover deleted notes on iPhone 5, How to recover deleted text messages on iphone 5 .
CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik p en region for at lse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Shriek, if you know what I did last Friday the 13th

Produktionsland:
USA

Produktionsr:
2000

Manuskript:
Sue Bailey, Joe Nelms

Producere:
Stephen Nemeth
Andrew Ooi

Fotograf:
David J. Miller

Klipper:
Richard LaBrie

Komponist:
Tyler Bates

Censur:
Tilladt for alle over 15 år

Distributr:
Scanbox

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(32 stemmer)

L�s ogs�...
Nyheder:
23-05-03:
Ud af flyve med Snopp Dogg & Co.
11-05-01:
Woody Allen sagsøger ven og producer
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
1, 33:1

Lyd:
Dobly Surround

Ekstra materiale:
Trailer, biografier
Shriek, if you know what I did last Friday the 13th

Anmeldt af:Nikolaj Asschenfeldt Vandrup
Genre:Komedie/Gyser
Varighed:83 minutter
Instruktr:John Blanchard
 
Anmeldelsesdato:05-02-2001
Medvirkende:Som:
Julie BenzBarbara
Harley CrossDawson
Tom ArnoldDoughy
Tiffani-Amber ThiessenHagitha Utslay
Majandra DelfinoMartina
Simon RexSlab
Se komplet creditliste her

Shriek, if you know the reference
 
Hvad har Grease, Baywatch, American Pie, Dead Man Walking og Scream til fælles? Alle bliver de gjort grin med i årets foreløbig mest vellykkede spoof-film tilsammen med et utal af andre film og tv-serier. Scary Movie, som var første bud på en gyser-spoof, fik en blandet modtagelse, men trak et stort bio-publikum og klarer sig også pænt på video. Men Shriek..., der kun kommer på video og DVD, er en langt mere velfungerende og langt sjovere film.

Reglerne:
I en parodi er der nogle simple regler, som bliver præsenteret undervejs. Regel nr. 1 - overdriv alt, regel nr. 88 - fyr dårlige vittigheder af hele tiden, og så den ofte oversete regel; sørg for at slutningen er så forvirrende, at den ikke giver nogen mening på nogen som helst måde. Præmisserne er hermed sat op, og referencerne og vittighederne sidder også løst - men til gengæld er de sjove.

Plottet....
Med udgangspunkt i den klassiske "alene hjemme og popcorn"-aften, tager Shriek... det med historie meget løst. I modsætning til Scary Movie, der virkede bundet af at ville følge Scream-serien nogenlunde slavisk, vælger Shriek... blandt andet at lade morderen optræde i baggrunden, når de andre prøver at kæmpe sig til tv-tid hos den underskønne Hagitha Utslay (Thiessen).

Gags, jokes, spoofs.
Desuden betyder den meget løse historie, at langt flere af spoofene virker indarbejdede i historien. Blandt andet et mord, hvor en stakkels mekaniker bliver offer efter at have fremsunget den fantastiske ’Grease Frightening’ sang, eller når et sikkert offer redder sig ud af kniben, fordi hun har ’Mentals - the Freshmaker’ med i tasken. Begge dele er i princippet for langt ude til at det burde virke, men når regelbruddene er så konsekvente, bliver det i stedet til en stil i sig selv og øger kun morskaben.

Good spoof, bad spoof.
Alt i alt fremstår Shriek... på mange måder som den film Scary Movie gerne ville være, men aldrig blev. Tilmed medvirker navne som Tom Arnold og Coolio i filmen og gør det godt ligesom alle andre, og selvom mange jokes har seksuelle og/eller drukrelaterede undertoner formår Shriek... at holde alting på det antydende plan, og netop det er også kraftigt medvirkende til at hele seancen bliver sjov i stedet for lummer. Find popcornene frem og smæk benene op på sofabordet, indtil du falder ned af grin igen.
 
DVD-vurdering
DVD-udgivelsen af Shriek... er en ganske enkel og ukompliceret overførsel af filmen til det digitale medie. Der er et par glimrende skuespillerbiografier, samt 3 velvalgte trailere for andre Scanbox-udgivelser.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indl�g:

Seneste kommentarer: (30 i alt - L�s alle)
 
ForfatterIndl�g
http://www.doorshop.com.mx/outlet/?ugg-outlet-england-932
14-2-2015 09:08
nice articles
http://www.doorshop.com.mx/outlet/?ugg-outlet-england-932 http://www.doorshop.com.mx/outlet/?ugg-outlet-england-932

http://www.doorshop.com.mx/outlet/?women-s-ultimate-short-uggs
11-2-2015 19:30
thanks for share!
http://www.doorshop.com.mx/outlet/?women-s-ultimate-short-uggs http://www.doorshop.com.mx/outlet/?women-s-ultimate-short-uggs

http://www.doorshop.com.mx/outlet/?ugg-clogs-cheap-flowers
11-2-2015 10:26
good articles
http://www.doorshop.com.mx/outlet/?ugg-clogs-cheap-flowers http://www.doorshop.com.mx/outlet/?ugg-clogs-cheap-flowers

louis vuitton outlet nj
5-2-2015 04:18
Go To THIS WebSite
louis vuitton outlet nj http://www.centermedical.pl/log/?louis-vuitton-outlet-nj

miu miu outlet
5-2-2015 03:09
Look THESE Up
miu miu outlet http://miumiu-outletonline.com


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Teorien om alting26/2
Mennesker bliver spist26/2
Kingsman: The Secret Service26/2
Albert26/2
Sangen fra havet19/2
Whiplash19/2
Steppeulven19/2
Nightbreed - Director's Cut16/2
Der Kreis12/2
Under the Skin12/2
Flere bio-anmeldelser
 
Kvinden der forsvandt3/3
John Wick2/3
Min lejlighed i Paris27/2
Fury25/2
The Equalizer24/2
Boyhood23/2
Det er aldrig for sent20/2
Annabelle16/2
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Instruktøren Ridley Scott har i nyere tid instrueret både Gladiator, Hannibal og G. I. Jane, men hvilken af disse film har han også instrueret?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2015 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sథ Google