Delete Duplicates in iTunes, How to get album artwork on iTunes? , How to clean up iTunes library , recover deleted notes on iPhone 5, How to recover deleted text messages on iphone 5 .
CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik p en region for at lse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Shriek, if you know what I did last Friday the 13th

Produktionsland:
USA

Produktionsr:
2000

Manuskript:
Sue Bailey, Joe Nelms

Producere:
Stephen Nemeth
Andrew Ooi

Fotograf:
David J. Miller

Klipper:
Richard LaBrie

Komponist:
Tyler Bates

Censur:
Tilladt for alle over 15 år

Distributr:
Scanbox

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(32 stemmer)

L�s ogs�...
Nyheder:
23-05-03:
Ud af flyve med Snopp Dogg & Co.
11-05-01:
Woody Allen sagsøger ven og producer
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
1, 33:1

Lyd:
Dobly Surround

Ekstra materiale:
Trailer, biografier
Shriek, if you know what I did last Friday the 13th

Anmeldt af:Nikolaj Asschenfeldt Vandrup
Genre:Komedie/Gyser
Varighed:83 minutter
Instruktr:John Blanchard
 
Anmeldelsesdato:05-02-2001
Medvirkende:Som:
Julie BenzBarbara
Harley CrossDawson
Tom ArnoldDoughy
Tiffani-Amber ThiessenHagitha Utslay
Majandra DelfinoMartina
Simon RexSlab
Se komplet creditliste her

Shriek, if you know the reference
 
Hvad har Grease, Baywatch, American Pie, Dead Man Walking og Scream til fælles? Alle bliver de gjort grin med i årets foreløbig mest vellykkede spoof-film tilsammen med et utal af andre film og tv-serier. Scary Movie, som var første bud på en gyser-spoof, fik en blandet modtagelse, men trak et stort bio-publikum og klarer sig også pænt på video. Men Shriek..., der kun kommer på video og DVD, er en langt mere velfungerende og langt sjovere film.

Reglerne:
I en parodi er der nogle simple regler, som bliver præsenteret undervejs. Regel nr. 1 - overdriv alt, regel nr. 88 - fyr dårlige vittigheder af hele tiden, og så den ofte oversete regel; sørg for at slutningen er så forvirrende, at den ikke giver nogen mening på nogen som helst måde. Præmisserne er hermed sat op, og referencerne og vittighederne sidder også løst - men til gengæld er de sjove.

Plottet....
Med udgangspunkt i den klassiske "alene hjemme og popcorn"-aften, tager Shriek... det med historie meget løst. I modsætning til Scary Movie, der virkede bundet af at ville følge Scream-serien nogenlunde slavisk, vælger Shriek... blandt andet at lade morderen optræde i baggrunden, når de andre prøver at kæmpe sig til tv-tid hos den underskønne Hagitha Utslay (Thiessen).

Gags, jokes, spoofs.
Desuden betyder den meget løse historie, at langt flere af spoofene virker indarbejdede i historien. Blandt andet et mord, hvor en stakkels mekaniker bliver offer efter at have fremsunget den fantastiske ’Grease Frightening’ sang, eller når et sikkert offer redder sig ud af kniben, fordi hun har ’Mentals - the Freshmaker’ med i tasken. Begge dele er i princippet for langt ude til at det burde virke, men når regelbruddene er så konsekvente, bliver det i stedet til en stil i sig selv og øger kun morskaben.

Good spoof, bad spoof.
Alt i alt fremstår Shriek... på mange måder som den film Scary Movie gerne ville være, men aldrig blev. Tilmed medvirker navne som Tom Arnold og Coolio i filmen og gør det godt ligesom alle andre, og selvom mange jokes har seksuelle og/eller drukrelaterede undertoner formår Shriek... at holde alting på det antydende plan, og netop det er også kraftigt medvirkende til at hele seancen bliver sjov i stedet for lummer. Find popcornene frem og smæk benene op på sofabordet, indtil du falder ned af grin igen.
 
DVD-vurdering
DVD-udgivelsen af Shriek... er en ganske enkel og ukompliceret overførsel af filmen til det digitale medie. Der er et par glimrende skuespillerbiografier, samt 3 velvalgte trailere for andre Scanbox-udgivelser.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indl�g:

Seneste kommentarer: (25 i alt - L�s alle)
 
ForfatterIndl�g
where can you buy louis vuitton online
31-12-2014 12:29
nice articles
where can you buy louis vuitton online http://rhand.org.tt/gs/?where-can-you-buy-louis-vuitton-online

pre-owned louis vuitton handbags for sale
20-12-2014 10:26
thanks for share!
pre-owned louis vuitton handbags for sale http://hshekari.ir/logs/?pre-owned-louis-vuitton-handbags-for-sale

ugg boots new york
28-11-2014 04:24
Magnificent web site. Lots of useful information here. I am sending it to some pals ans also sharing in delicious. And naturally, thank you on your effort!
ugg boots new york http://www.modelobsession.it/cache/stivali-ugg/ds8DwJh3rx/

michael kors black friday sales 2014
20-11-2014 09:44
Browse Around THESE Guys
michael kors black friday sales 2014 http://www.tomatosmash.com/nice/?michael-kors-black-friday-sales-201415

north face jacket cyber monday sale
20-11-2014 05:54
Sneak A Peek At THIS WebSite
north face jacket cyber monday sale http://www.trans.bamap.by/discount/?north-face-jacket-cyber-monday-sale5


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Seventh Son22/1
Birdman22/1
American Sniper22/1
Foxcatcher15/1
En chance til15/1
Paddington15/1
Blackhat15/1
Camp X-Ray15/1
Leviathan8/1
Det magiske hus8/1
Flere bio-anmeldelser
 
Fasandræberne20/1
Begravet i fortiden19/1
Hundredefodsrejsen16/1
Joe13/1
What If9/1
Deliver Us from Evil2/1
Teenage Mutant Ninja Turtles29/12
Into the Storm19/12
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Ellen Burstyn indvilligede i at medvirke i The Exorcist efter at producerne ændrede en scene – hvilken en var dette?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2015 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sథ Google