CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik på en region for at læse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Silver Linings Playbook

Produktionsland:
USA

Produktionsår:
2012

Manuskript:
David O. Russell

Producere:
Bruce Cohen
Donna Gigliotti
Jonathan Gordon

Fotograf:
Masanobu Takayanagi

Klipper:
Jay Cassidy

Komponist:
Danny Elfman

Censur:
Tilladt for alle over 11 år

Distributør:
Midget Entertainment

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
Der mangler 1 brugerkarakterer, før brugernes vurdering vises.

Læs også...
Anmeldelser:
23-05-16:
Joy
30-03-16:
The Hunger Games: Mockingjay - Part 2
23-05-14:
American Hustle
02-10-13:
Tømmermænd tur-retur
30-05-13:
Tømmermænd tur-retur
18-10-11:
X-Men: First Class
09-08-11:
Limitless
19-07-11:
The Fighter
03-05-11:
Winter's Bone
26-10-10:
The A-Team
25-10-05:
I Heart Huckabees
13-09-00:
Three Kings
 


DVD-specifikationer
Billedformat:
2.35:1

Lyd:
Dolby Digital 5.1

Ekstra materiale:
Slettede scener, trailers
Silver Linings Playbook

Anmeldt af:Lisa Brygger
Genre:Komedie, Drama
Varighed:117 minutter
Instruktør:David O. Russell
 
Anmeldelsesdato:30-08-2013
Medvirkende:Som:
Jennifer LawrenceTiffany
Bradley CooperPat Solitano
Robert De NiroPat Solitano Sr.
Julia StilesVeronica
Chris TuckerDanny
Jacki WeaverDolores Solitano

Dans dig ud af fornægtelsen
 
Det er ikke nemt at komme videre med sit liv, hvis man er blevet slået så voldsomt ud af kurs, at man har mistet balancen. Pat er netop kommet ud af hospitalet efter otte måneder. Nu skal han bo hos sine forældre og gå i terapi. Han er overbevist om, at hans eks-kone stadig venter på ham, når bare han kommer på fode og i form igen. Pat er maniodepressiv men først og fremmest er hans intense benægtelse det, der spænder ben for hans tilværelse.


Copyright:
UIP
Det er dog ikke trist socialrealisme, der definerer David O. Russells nyeste komediedrama, Silver Linings Playbook, for selv om filmen lugter langt væk af arbejderklasse, og Pat på alle måder sidder fast i sin traurige tilværelse, er meningen med galskaben, at vi netop skal more os over Pats urealistiske indbildning. Det er bittersød underholdning, for Pat er en sølle sjæl, og vi føler også så inderligt med ham og hans forsøg på at forblive positiv.

Det er David O. Russell (The Fighter), der står bag filmatiseringen af Matthew Quicks roman om de to sårede sjæle Pat og Tiffany, der i hinanden finder muligheden for at komme videre med deres liv. For Pat er kun den ene halvdel af historien. Hans rejsekammerat er den unge enke Tiffany, der ikke er maniodepressiv, men derimod vred på hele verden, og hendes møde med Pat er også eksplosivt. At de alligevel begynder at udvikle et venskab er dog ikke overraskende for os, for de kan give hinanden noget, de har brug for.


Copyright:
UIP
Det er filmens kvindelige hovedrolle, der i februar endte med en velfortjent Oscar, og Jennifer Lawrence er svær at tage øjnene fra. Hendes Tiffany er en naturkraft uden lige, og en mindst lige så fascinerende figur som Pat, der spilles mindst lige så blændende af Bradley Cooper.
Russell, der altid har været garant for at finde morskab i de mest absurde situationer, leverer igen et bidende portræt af den menneskelige natur, når frustrationerne dominerer, men han formår samtidig at skabe følsomme øjeblikke mellem vores to hovedpersoner, og filmen løftes derved op, hvor det bliver interessant at følge Pat & Tiffanys udvikling.
 
DVD-vurdering
Der er næsten en halv times slettede scener med på dvd-udgivelsen, som er ganske interessante at bruge den ekstra tid på.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indlæg:

Seneste kommentarer: (2 i alt - Læs alle)
 
ForfatterIndlæg
slot95
25-9-2013 11:41
èãðîâîé àâòîìàò îëèìïèéñêèå èãðû, ëèáî èãðà âóëêàí èãðîâûå àâòîìàòû.

casino88
12-9-2013 14:44
èãðû íà äåíüãè íà òåëåôîí htc èëè íîðìàëüíîå êàçèíî.


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Justice League16/11
Rodin16/11
Glasslottet16/11
QEDA16/11
Ballerina9/11
The Killing of a Sacred Deer9/11
Monsieur Verdoux9/11
Den unge Karl Marx9/11
Human Flow9/11
The Shining9/11
Flere bio-anmeldelser
 
Filmen om Kaptajn Underhyler23/10
Baywatch20/10
Wonder Woman16/10
Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge9/10
Alien: Covenant6/10
Free Fire2/10
Get Out26/9
Kong Arthur: Legenden om sværdet25/9
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
Hvem har (endnu) ikke spillet en lejemorder?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2017 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google