Delete Duplicates in iTunes, How to get album artwork on iTunes? , How to clean up iTunes library , recover deleted notes on iPhone 5, How to recover deleted text messages on iphone 5 .
CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Klik p en region for at lse anmeldelser, nyheder m.v.
  Søg

Ekstra credits
Originaltitel:
Bad Boys

Produktionsland:
USA

Produktionsr:
1995

Manuskript:
George Gallo, Michael Barrie, Jim Mulholland, Doug Richardson

Producere:
Jerry Bruckheimer
Don Simpson

Fotograf:
Howard Atherton

Klipper:
Chris Wagner
Christian Wagner

Komponist:
Mark Mancina

Censur:
Tilladt for alle over 15 år

Distributr:
Nordisk Film

Din mening
Har du set filmen? Hvad synes du om den?

Brugernes dom
(59 stemmer)

Ls ogs...
Nyheder:
13-06-03:
Sandler snakker romantik med Leoni
25-04-03:
Flere navne til I, Robot
20-01-03:
Kænguru-komedie hopper til tops
04-12-02:
Will Smith bekæmper robotter
20-03-02:
Depp, Murphy, Pitt, Blanchett, Barrymore & Smith
08-03-02:
Bad Boys 2 er klar til start
16-11-01:
Michael Bay & de små budgetter
28-05-01:
Pearl Harbor slog ingen rekord
23-05-01:
Pearl Harbor redigeret
11-05-01:
Woody Allen sagsøger ven og producer
08-05-01:
Will Smith som forfatter
 
Anmeldelser:
24-11-09:
Transformers: De faldnes hævn
16-07-08:
Hancock
05-12-07:
Transformers
05-07-06:
Big Momma's House 2
19-08-05:
The Island
01-12-04:
I, Robot
25-02-04:
Bad Boys 2
01-01-04:
Ali
04-06-03:
National Security
14-05-02:
What's the Worst That Could Happen?
05-12-01:
Pearl Harbor
05-12-01:
Pearl Harbor
29-06-01:
Pearl Harbor
 


DVD-specifikationer
Billedformat:


Lyd:


Ekstra materiale:
Trailer, musikvidoer, fotogalleri, skuespillerprofiler, instruktørkommentarer, bag-om filmen program, multi-angle featurette
Bad Boys

Anmeldt af:Nikolaj Asschenfeldt Vandrup
Genre:Action/Komedie
Varighed:115 minutter
Instruktr:Michael Bay
 
Anmeldelsesdato:20-12-2000
Medvirkende:Som:
Martin LawrenceMarcus Burnett
Will SmithMike Lowrey
Téa LeoniJulie Mott
Joe PantolianoCaptain Howard
Anna ThomsonFrancine
Nestor SerranoSanchez
Se komplet creditliste her

Alias Smith og Lawrence
 
Efter DVD’ens indtog er der udkommet en del genudgivelser både af de helt gamle klassikere, samt af nogle af de bedre film fra nyere tid. Bad Boys er endnu et led i rækken af gode film, der får chancen for en lille revival.

Good cops, Bad Boys
Mike Lowrey og Marcus Burnett er Miami-politibetjente med deres egne holdninger til regler og regulativer. Men eftersom de hører til blandt de bedste i styrken, så er der frit spil til at have Bad Boys-attituder. Lowrey er født rig og kører rundt i lækre biler, mens Burnett er en helt almindelig fyr, gift og med børn. Det forhindrer ham dog ikke i at være en værdig partner, når tingene er ved at gå galt.

Velspillet
I forbindelse med en stor sag bliver Burnett nødt til at overtage rollen som Lowrey, da et hovedvidne kun vil tale med Lowrey, der ikke ligefrem er disponibel på det tidspunkt. Og det er her, at filmen rigtig folder sig ud. Martin Lawrence (fra den meget overgearede serie Martin) har skruet en tak ned for blusset og yder en ret underholdende præstation som familiemanden, der må overtage den smarte Lowrey’s liv. Will Smith (Men in Black, Independence Day) får ikke helt så meget screen-time, men er perfekt i rollen som den hyper-smarte Mike Lowrey.

Bay lig kvalitet
Bad Boys var kun den anden film fra instruktør Michael Bays hånd, men han har efterhånden fået et navn, der borger for kvalitets-underholdning med titler som The Rock og Armageddon bag sig og som manden bag sommerens Pearl Harbor, den dyrest budgetterede film nogensinde. Gensynet med de to slemme drenge viser endnu engang, at Bay formår at holde tempoet højt uden at miste overblikket over filmen, og især den forrygende afslutning på den klassiske biljagt er herlig at overvære.

God film
Alt i alt er filmen en meget underholdende affære som både byder på en Martin Lawrence, der ikke overspiller sin rolle, den altid seje Will Smith, og på kyndigt overblik fra Michael Bay. Den seje attitude er fremherskende fra første færd, men med det selvironiske glimt i øjet fra filmens side, så det aldrig kammer over.
 
DVD-vurdering
DVD-udgivelsen af filmen hører til i den gode ende. Udover den obligatoriske trailer og et lidt uinteressant fotogalleri bydes der på tre musikvidoer og gode skuespillerprofiler. Det, der virkelig trækker op er dog en multi-angle feature, hvor man kan se effekten af forskellige skydevåben og/eller pyrotekniske virkemidler i den virkelige verden. Sammen med et 'Bagom special effects'-program giver det et fremragende indblik i mulighederne og forskellene ved brug af special effects i forhold til virkelige våben. Dertil kommer, at der selvfølgelig også bydes på instruktørkommentarer ved Michael Bay, som er informativ uden at være kedelig.

Ekstra materiale:




Deltag i debatten:
Navn:
Indlg:

Seneste kommentarer: (2 i alt - Ls alle)
 
ForfatterIndlg
michaelw
2-7-2007 14:29
En fin og udmærket action komedie af Michael Bay det er ikke uddødelig filmkunst men det er action af god kvalitet.
Fire stjerner.

melanie
16-6-2006 19:42
den er så sej det er den beste film men kan ikke få min film ud af mine hovede pearl harbor


 
Tilbage  Til toppen  Send til en ven  Udskriv


Senest anmeldt
Into the Storm21/8
Blind21/8
What If21/8
Amazonia14/8
First Cousin Once Removed14/8
Step Up All In14/8
The Expendables 314/8
Magic in the Moonlight14/8
Hercules7/8
Det andet liv7/8
Flere bio-anmeldelser
 
Non-Stop19/8
Divergent18/8
Mig ejer ingen15/8
The Grand Budapest hotel13/8
Yves Saint Laurent12/8
Need for Speed11/8
Bogtyven8/8
Her29/7
Flere dvd-anmeldelser
 

Quiz
I The Shawshank Redemption begynder Tim Robbins figur at grave en tunnel ud af fængslet – men hvilket kendt sexsymbol kan man se på en plakat i baggrunden?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2014 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sథ Google