CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle anmeldelser
Sicario 2: Soldado (Biograf) 
Sicario 2: Soldado er endnu et dystert drama – dog uden de helt store filmtalenter fra første film – men den er ikke uinteressant, og den er i hvert fald intens og velspillet. Manuskriptforfatter Taylor Sheridan leverer endnu en stærk historie: Nuanceret dog uden at være mesterlig.
Instruktør: Stefano Sollima
Premieredato:
19-07-2018
Genre: Krimi, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Mamma Mia! Here We Go Again (Biograf) 
Der er for lidt Cher, for lidt Meryl og for lidt camp, kitsch og charme til at Mamma Mia! Here We Go Again sprudler. Filmen er skruet lidt bedre sammen end forgængeren, men decideret underholdende er den ikke. Sangene holder stadig, desværre leveres de med for lidt pomp og pragt.
Instruktør: Ol Parker
Premieredato:
19-07-2018
Genre: Komedie, Musical

 Læs anmeldelsen her!

The Shape of Water (DVD) 
The Shape of Water er Guillermo del Toros seneste monsterfilm, og én af de flotteste film jeg længe har set. Instruktøren har denne gang forsøgt at favne bredt, og det gør at historien ikke holder vand hele vejen.
Instruktør: Guillermo del Toro
Udgivelsesdato:
16-07-2018
Genre: Drama, Fantasy

 Læs anmeldelsen her!

Game Night (DVD) 
Veloplagt crazykomedie med Jason Bateman og Rachel McAdams som herligt ægtepar, der får en vildere game night end de plejer, da Max’s bror dukker op og starter en lavine af familiekaos, søgen efter fabergé-æg og hyppigt filmnørderi. Frisk kombination.
Instruktør: John Francis Daley, Jonathan Goldstein
Udgivelsesdato:
13-07-2018
Genre: Action, Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Skyscraper (Biograf) 
Dwayne Johnson er altid garant for lidt spas, og denne gang hygger han sig i endnu en middelmådig actionfilm, der både har fede elementer og ting der ingenlunde holder. Danske Roland Møller holder dog. Alle skurkene er fede, selvom samtlige biroller er underudviklet, ulig Klippens fysisk, der igen redder filmen. Næsten.
Instruktør: Rawson Marshall Thurber
Premieredato:
12-07-2018
Genre: Action, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Molly's Game (DVD) 
En velfortalt bio-pic om "Pokerprinsessen" Molly Bloom, uimodståeligt og kropsnært spillet af Jessica Chastain. En kvinde i en mandeverden, hvor kynisme og grådighed nådesløst hersker – og hvor Molly er cooler end de mest trænede pokerspillere.
Instruktør: Aaron Sorkin
Udgivelsesdato:
06-07-2018
Genre: Krimi, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Ant-Man and the Wasp (Biograf) 
Scott Langs Ant-Man har nu fået selskab af den dejlige Hope Van Dyne, der har trukket i Wasp-kostumet og sammen kæmper de både mod nye skurke og forsøger at rode bod på fortidens fejl. Igen er det birollerne er underholder, men actionscenerne er vanvittigt sjove og filmen byder både på bløde familieværdier og gakkede tosserier.
Instruktør: Peyton Reed
Premieredato:
04-07-2018
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Black Panther (DVD) 
Black Panther er en herlig actionfilm, om end den tager sig sin tid, men et endnu bedre familiedrama. Muligvis er det nok Marvels bedste fil til dato. Skuespillerne er fede, actionscenerne blæret og filmen har både pondus, intelligens og masser af farver.
Instruktør: Ryan Coogler
Udgivelsesdato:
02-07-2018
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Den skjulte trĂĄd (DVD) 
Smukke kjoler er et gennemløbende motiv i Den skjulte tråd. Det er dog en film, der stikker langt dybere end umiddelbar æstetisk nydelse. Filmen skildrer en gnistrende symbiotisk relation mellem designeren Reynolds og den stærke Alma. Relationen bevæger sig fra stormende forelskelse til afsindig afmagt.
Instruktør: Paul Thomas Anderson
Udgivelsesdato:
29-06-2018
Genre: Drama, Romantik

 Læs anmeldelsen her!

Du er den (Biograf) 
Der er ikke meget dybde at komme efter i Du er den. Lige lovlig letbenet komedie om en gruppe voksne mænd der stadig leger tagfat, dog kun i maj måned, og den ene vil nu stoppe. Skuespillerne er dog fine og den tynde morale holder lige akkurat.
Instruktør: Jeff Tomsic
Premieredato:
28-06-2018
Genre: Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Hereditary (Biograf) 
Hereditary er en ret så insinuerende film om dysfunktionelle familiemønstre og arvestykker. En to timers lang opbygning og afvikling af Graham familiens hemmeligheder udvikler sig snigende til et sandt mareridt. Selvsikker og gåsehudsfremkaldende debut af den unge Ari Aster.
Instruktør: Ari Aster
Premieredato:
28-06-2018
Genre: Gyser, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Coco (DVD) 
Med Coco har Pixar igen valgt at tage fat på en ny original ide. Denne gang handler det om den mexicanske helligdag Día de Muertos (De dødes dag). Det er blevet til en underholdne og dybt rørende film, som med en musikalsk glæde rammer lige i mellemgulvet, og til sidst var jeg rørt til tårer.
Instruktør: Lee Unkrich, Adrian Molina
Udgivelsesdato:
22-06-2018
Genre: Animation,

 Læs anmeldelsen her!

Ocean's 8 (Biograf) 
Damerne er herlige – dem alle sammen – og udgør det bedste ved Ocean's 8, der er kedelig i sin plotopbygning og udførsel af damernes store juvel-kup under den ekstravagante Met Galla. Det er ærgerligt at folkene bag filmen ikke har turdet satse på lidt nytænkning af genren, når nu der er så meget lækkert talent foran kameraet. Det er svært ikke at føle sig snydt.
Instruktør: Gary Ross
Premieredato:
21-06-2018
Genre: Action, Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Love, Simon (Biograf) 
Love, Simon er en klassisk amerikansk ungdomsfilm med en pæn, sød og lettere forvirret ung mand i front. Simon er dog homoseksuel og det er ikke ofte vi ser film med hans nedtonede type i centrum. Filmen skildrer ikke rigtig alvorlige kriser, men er ganske charmerende.
Instruktør: Greg Berlanti
Premieredato:
21-06-2018
Genre: Drama, Romantik

 Læs anmeldelsen her!

Jurassic World: Fallen Kingdom (Biograf) 
Den skubber lidt mere til grænsen til det tåbelige, men holder sig akkurat på den rigtige side af solid underholdning. Spanske J.A. Bayona tilføjer mere gru og gys til universet, men ellers er skuespillerne og dino'erne dog stadig herligt selskab.
Instruktør: J.A. Bayona
Premieredato:
07-06-2018
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
Sicario 2: Soldado19/7
Mamma Mia! Here We Go Again19/7
Skyscraper12/7
The Shape of Water16/7
Game Night13/7
Molly's Game6/7

Debat lige nu
Sammys Store Eventyr 2
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
CPH DOX – 15-25 marts 2018
BOG: Filmens København
Oscar-vinderne 2017
Oscar-nomineringerne 2018
Justice League
De originale
Love, Simon
Venner for livet

Aktuelt tema
Mamma Mia!
Here We Go Again

Quiz
Hvilken popstjerne lægger stemme til Arthur i Shrek 3?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google