CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle anmeldelser
Downsizing (Biograf) 
Skal menneskeheden trodse naturen for at redde naturen for at bevare menneskeheden? Det er spørgsmålet Alexander Payne stiller i sin nyeste film Downsizing. Men desværre er Paynes ellers vanlige bittersøde charme voldsom skrumpet og opleves kun i brudstykker i en rodet og ufokuseret historie.
Instruktør: Alexander Payne
Premieredato:
18-01-2018
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Wonderstruck (Biograf) 
Wonderstruck er visuelt vellykket og byder på en overbevisende genskabelse af 1970’ernes New York. Todd Haynes’ nyeste film formår dog ikke rigtigt at engagere med sin pudseløjerligt tidsrejsende og lige lovligt sløve fortælling. Lidt mere ‘wonder’ havde ikke været af vejen.
Instruktør: Todd Haynes
Premieredato:
18-01-2018
Genre: Drama, Familiefilm

 Læs anmeldelsen her!

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (Biograf) 
Angela findes voldtaget og myrdet uden for Ebbing, Missouri. I den sløve sydstatsby er politiet racistisk og ineffektivt og Angelas mor Mildred beslutter at tage sagen i egen hånd. Mildreds ideer er højst utraditionelle, og hun lader sig ikke affeje. Vi følger hende fascineret fra start til slut.
Instruktør: Martin McDonagh
Premieredato:
11-01-2018
Genre: Krimi, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Wonder (Biograf) 
Man kan have et godt liv og være både sjov og klog selv om man har et deformt ansigt og gemmer sig bag en Star Wars-hjelm. Med 9-årige Auggie skal nu til at starte i skolen. Wonder er en fin lille film om at finde vej ind bag facaden og finde, hvad vi alle har til fælles.
Instruktør: Stephen Chbosky
Premieredato:
04-01-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

The Greatest Showman (Biograf) 
Et overflødighedshorn af artister, farver, bevægelse – og alt, alt for meget – med det formål at imponere og gøre selv den umættelig mæt. En musical om showmanden P.T. Barnum, der ikke lagde skjul på, at alt hvad han solgte var fake.
Instruktør: Michael Gracey
Premieredato:
25-12-2017
Genre: Drama, Musical

 Læs anmeldelsen her!

Wonder Wheel (Biograf) 
Forlystelsesparken Coney Island, New Yorks kombination af Bakken og Bellevues ”Fluepapir” i begyndelsen af 50erne. Woody Allen skønne farverige tecnicolor billeder er fyldt med nostalgi a la mesterværket Radio Days, tilsat en rytmisk jazzhummen fra Mills Brothers – men filmen hører alligevel til hans svageste.
Instruktør: Woody Allen
Premieredato:
25-12-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

American Made (DVD) 
Piloten Barry Seal arbejder i 1980’erne for den amerikanske regering, mens han samtidig smugler store mængder kokain ind i USA for verdens største narkokartel. Historien om Seal er blevet en underholdende men overfladisk lille film med en velvalgt – og oplagt – Tom Cruise i centrum.
Instruktør: Doug Liman
Udgivelsesdato:
22-12-2017
Genre: Action, Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Baby Driver (DVD) 
Med historien om Baby, der kræver konstant musik i ørerne for at udføre sit job som ’getaway-driver’, har Edgar Wright lavet verdens måske første biljagtsmusical. Baby Driver er en moderne actionklassiker og en af de bedste film i de danske biografer lige nu.
Instruktør: Edgar Wright
Udgivelsesdato:
19-12-2017
Genre: Action, Krimi

 Læs anmeldelsen her!

Annabelle 2: Skabelsen (DVD) 
Der er god grund til ikke at have store forventninger til endnu en film om den dæmoniske Dukkelise Annabelle, men heldigvis overrasker Annabelle 2: Skabelsen positivt ved at være en solid lille gyserfilm.
Instruktør: David F. Sandberg
Udgivelsesdato:
18-12-2017
Genre: Gyser

 Læs anmeldelsen her!

Brad's Status (Biograf) 
Brad's Status er en uforbeholdent lille film, der med humor og snilde åbner lågen til en midaldrende mands tanker. Ben Stillers måske bedste præstation kompenserer for at tempoet til tider bliver lige lovlig langsomt.
Instruktør: Mike White
Premieredato:
14-12-2017
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Star Wars: The Last Jedi (Biograf) 
Kapitel VIII i Star Wars-serien er en basker af en film. Visuelt flot og emotionelt overvældende. Der kan både grines og grædes imens Rey, Finn, Poe & Co forsøger at overleve The First Orders forsøg på at udrydde dem. Rian Johnson er sandelig den rette mand bag eventyret, der når nye højder med The Last Jedi.
Instruktør: Rian Johnson
Premieredato:
13-12-2017
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Biler 3 (DVD) 
Lynet McQueen er blevet gammel, og skal konkurrere med nye topmoderne racerbiler, men kan han overhovedet det? Biler 3 er som originalen: Ikke Pixars bedste film, men alligevel en stor fornøjelse.
Instruktør: Brian Fee
Udgivelsesdato:
11-12-2017
Genre: Animation, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Suburbicon (Biograf) 
En dramatisk og udspekuleret krimi, med samfundsmorale og en lidt for firkantet bedreviden – men også en fremragende stiløvelse, som 50'er-fans vil elske. Filmen er baseret på en virkelig hændelse. George Clooney har 'moderniseret' og givet den et touch af nutidig amerikansk selvkritik.
Instruktør: George Clooney
Premieredato:
07-12-2017
Genre: Drama, Krimi

 Læs anmeldelsen her!

Abernes planet: Opgøret (DVD) 
Sidste del i denne nye Abernes planet-reboot-trilogi slutter værdig og ganske spændende. Caesar har det store opgør med både en nye menneskelig skurk, men også sig selv. Opgøret er til tider en tung affære, men uinteressant er den aldrig.
Instruktør: Matt Reeves
Udgivelsesdato:
01-12-2017
Genre: Action, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Spider-Man: Homecoming (DVD) 
Spider-Man: Homecoming byder på Spider-Mans tredje inkarnation, og selvom Tom Holland er veloplagt i titelrollen, så tynges filmen af Disneys Marvel-skabelon, hvilket resulterer i en uforløst filmoplevelse.
Instruktør: Jon Watts
Udgivelsesdato:
27-11-2017
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
Downsizing18/1
Wonderstruck18/1
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri11/1
American Made22/12
Baby Driver19/12
Annabelle 2: Skabelsen18/12

Debat lige nu
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
Sammys Store Eventyr 2
Krop & sjæl
K-19: The Widowmaker
TV-serie: Sons of Anarchy – sæson 7
Transformers: De faldnes hævn
TV-serie: Empire – sæson 1
Pixels
The Revenant
En frygtelig kvinde

Aktuelt tema
Downsizing

Quiz
Hvem spiller Tom Cruises kærlighedsinteresse i Top Gun?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sg p Google