CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle anmeldelser
Lady Bird (Biograf) 
Greta Gerwig er igen rykket bag kameraet og leverer en pragtpræstation som både fofatter og instruktør. Hendes lille film om en ung piges rejse – mod sig selv først og fremmest – er medrivende, interessant og upoleret på en berusende forfriskende hverdagsmåde. Sjov og sanselig lille filmperle.
Instruktør: Greta Gerwig
Premieredato:
26-04-2018
Genre: Drama, Komedie

 Læs anmeldelsen her!

Avengers: Infinity War (Biograf) 
Den er storladen og sætter samtlige af vores elskede superhelte på højkant, men tredje omgang med Avengers-holdet + nye allierede føles som et skridt tilbage. Ja den underholder, men mest kun fordi vi elsker disse farverige figurer.
Instruktør: Anthony Russo, Joe Russo
Premieredato:
25-04-2018
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Star Wars: The Last Jedi (DVD) 
Kapitel VIII i Star Wars-serien er en basker af en film. Visuelt flot og emotionelt overvældende. Der kan både grines og grædes imens Rey, Finn, Poe & Co forsøger at overleve The First Orders forsøg på at udrydde dem. Rian Johnson er sandelig den rette mand bag eventyret, der når nye højder med The Last Jedi.
Instruktør: Rian Johnson
Udgivelsesdato:
16-04-2018
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Mordet i Orientekspressen (DVD) 
Tag med Kenneth Branagh som 'lokomotivfører' på en rejse tilbage i tiden og bliv forført af en dampende flot og charmerende udgave af Mordet i Orientekspressen, og en hyldest til dengang man gik i biografen for at se film.
Instruktør: Kenneth Branagh
Udgivelsesdato:
13-04-2018
Genre: Krimi, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Midnight Sun (Biograf) 
Eventyr-formularen er ridset alt for firkantet op i dette teendrama om en dødelig syg ung pige. Men imellem de klæbrige sukkeroverfald gemmer der sig heldigvis lidt ægte sødme. Især faren og bedstevennen redder meget, og Arnold Jr. er fin som følsom kæreste. Men dødsglorificeringen er fæl.
Instruktør: Scott Speer
Premieredato:
12-04-2018
Genre: Drama, Romantik

 Læs anmeldelsen her!

Rampage Out of Control (Biograf) 
Dwayne Johnson og en kæmpegorilla er hyggeligt selskab i denne halvkedelige actionbasker, der desværre ikke er så vild som den tror den er. Et par fine figurer byder den på, men glemmer de rappe replikker og al form for overraskelse. Dumt er ok, dovent er ikke, og Rampage Out of Control er begge dele.
Instruktør: Brad Peyton
Premieredato:
12-04-2018
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

A Quiet Place (Biograf) 
En fremragende gyser om en familie, der lever af jorden, isoleret og i konstant fare for at blive føde for lydfølsomme rumuhyrer. Det er et uhyre enkelt men velfungerende plot, skuespillet er uangribeligt og gyset rammer én midt mellem Marco Beltramis jagende toner.
Instruktør: John Krasinski
Premieredato:
05-04-2018
Genre: Gyser, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Den of Thieves (Biograf) 
Ærgerligt. Den of Thives er så tæt på at være en fed kupfilm, men den efterligner Heat lidt få meget. Sporadisk er den både spændende og udmærket fortalt, mens dens hang til drama og konsekvens vælter den. Skuespillerne hjælper lidt på det, men ikke nok til sikker sejr.
Instruktør: Christian Gudegast
Premieredato:
05-04-2018
Genre: Action, Krimi

 Læs anmeldelsen her!

Lucky (Biograf) 
Karakterskuespilleren John Carroll Lynch får sin instruktørdebut med Lucky, der har alle tiders karakterskuespiller Harry Dean Stanton i centrum. Han spiller Lucky, en sjov gammel type omgivet af lige så skæve typer i dette nedtonede hverdagsdrama hvor intet sker. Top hyggelig lille filmperle.
Instruktør: John Carroll Lynch
Premieredato:
05-04-2018
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

The Post (Biograf) 
Meryl Streep og Tom Hanks er begge skønne som det dynamiske makkerpar i Steven Spielbergs selvvigtige men også spændende og underholdende avis-drama om de famøse Pentagon-papirer, og hvordan The Washington Post håndterer dem i 1971. Symbolik og solidaritet går hånd i hånd i denne pop-version af All the President's Men.
Instruktør: Steven Spielberg
Premieredato:
05-04-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Ready Player One (Biograf) 

Steven Spielberg er tilbage i topform med den ultimative kærlighedshyldest til film, spil og almen popkultur. Ready Player One er blot et lille eventyr om en ung mands rejse mod en bedre verden, men er du gal en rejse! Superb actionbombe med sĂĄ meget overskud, at man ikke kan fĂĄ armene ned.
Instruktør: Steven Spielberg
Premieredato:
29-03-2018
Genre: Adventure, Sci-Fi

 Læs anmeldelsen her!

Justice League (DVD) 
Den er ikke så langtrukken og trist som sin forgænger, men Justice League er meget ujævnt underholdende. Ud over den er grim at se på, kan den ikke balancere sine mange helte og deres kriser, men håbløs er den dog ikke. Dog må Zack Snyder gerne snart gå på ferie fra superheltene.
Instruktør: Zack Snyder
Udgivelsesdato:
26-03-2018
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Peter Kanin (Biograf) 
Peter Kanin sætter nye og upassende grænser for fræk opførsel i dette svært anstrengende dominansdrama, der skal forestille en sjov børnefilm. Slutningen er næsten underholdende men undervejs er der meget lidt af grine af. Kaninerne ser dog godt ud. Flot CGI-arbejde i det mindste.
Instruktør: Will Gluck
Premieredato:
22-03-2018
Genre: Børnefilm

 Læs anmeldelsen her!

Hver dag (Biograf) 
Hver dag rammer en perfekt balance mellem opklaringshistorie, dannelsesdrama og teenage-romantik. Tilmed er de unge skuespillere solide i sær vores hovedperson spillet af den dygtige Angourie Rice. Sød uden af være kvalmende og charmerende på en hverdagsagtig, afdæmpet måde.
Instruktør: Michael Sucsy
Premieredato:
22-03-2018
Genre: Drama, Romantik

 Læs anmeldelsen her!

Pacific Rim Uprising (Biograf) 
Det er fem år siden vi fik Guillermo del Toros stemningsfulde monsterfabel, men fortsættelsen er desværre ikke så interessant. Den har gode idéer og enkelte fede figurer og heldigvis en udmærket afslutning, men er simpelthen for børnenuttet og hyggelig og ligner næsten en Transformers-film.
Instruktør: Steven S. DeKnight
Premieredato:
22-03-2018
Genre: Action, Adventure

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
Lady Bird26/4
Avengers: Infinity War25/4
Midnight Sun12/4
Star Wars: The Last Jedi16/4
Mordet i Orientekspressen13/4
Justice League26/3

Debat lige nu
Sammys Store Eventyr 2
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
Body & Soul
When You're Strange
World Trade Center
Bobby
About a Boy
Asterix og Obelix 2
Star Wars Episode 2 - Klonernes angreb
Bowling for Columbine

Aktuelt tema
Avengers: Infinity War
– nu med mere Thanos

Quiz
Hun har spillet datter til både Diane Wiest og Jane Fonda – i en anden rolle var hun helt vild med Elvis Costello – hvem er hun?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google