CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle anmeldelser
Dalida (Biograf) 
Hun er ung og smuk og har en sangstemme, der går lige i hjertet. Hvad mere kan man ønske sig? Den italiensk/ægyptiske sangerinde Dalida ønskede sig egentlig bare kærlighed, mand og børn, og denne historie er blevet til et medrivende drama, hvor fotomodellen Sveva Alviti brillerer i sin første hovedrolle.
Instruktør: Lisa Azuelos
Premieredato:
26-04-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Hvad vil folk sige (Biograf) 
Den norsk/pakistanske filminstruktør Iram Haq har på meget traditionel måde skabt et møde mellem to forskellige kulturer i dramaet Hvad vil folk sige, om den unge Nisha, der sendes til en ukendt tante i Pakistan, da hendes far opdager hendes dobbeltliv.
Instruktør: Iram Haq
Premieredato:
19-04-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Ud af intet (Biograf) 
Vores liv kan pludselig forandre sig. Katja mister sin mand og søn i et forfærdeligt bombeangreb. Først tror politiet, det er en hævnaktion i egne rækker, men det viser sig helt omvendt. Ud af intet udmærker sig ved sin flotte billedside og ved sit psykologiske portræt af en kvinde i sine følelsers vold.
Instruktør: Fatih Akin
Premieredato:
12-04-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Faces Places (Biograf) 
Den Oscar-nominerede dokumentar, Faces Places, er en hyggelig lille melankolsk fabel om, ja gid jeg vidste det. De to kunstnere Agnes Varda og JR rejser rundt i Frankrig og sætter kæmpeplakater op. Det er både kedeligt og ikke.
Instruktør: JR, Agnès Varda
Premieredato:
05-04-2018
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Silvana (Biograf) 
Silvana er et tætgående portræt af den fremstormende svenske rapper Silvana, der fremturer politiske budskaber og kæmper med sit følelsesliv. Filmen giver et indblik i den svenske musikverden og minder én om, at ens ophav før eller siden vil skylle ind over én.
Instruktør: Mika Gustafson, Olivia Kastebring, Christina Tsiobanelis
Premieredato:
04-04-2018
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

The Killing of a Sacred Deer (DVD) 
Yorgos Lanthimos er fantastisk til at finde på originale historier til sine film og The Killing of a Sacred Deer er endnu en bizar surrealistisk thriller. Den er et fantastisk grotesk mareridt, men desværre også et fantastisk grotesk konstrueret mareridt.
Instruktør: Yorgos Lanthimos
Udgivelsesdato:
02-04-2018
Genre: Drama, Gyser

 Læs anmeldelsen her!

Happy End (Biograf) 
Happy End er med sin blanding af ætsende satire og bidende ironi, nådesløs i sin afklædning af den herskende klasses menneskelige afstumpethed. Vi kender motiverne fra andre af mesterens film. Alligevel må man udbryde: Sikke et spil.
Instruktør: Michael Haneke
Premieredato:
29-03-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Hotel Europa (Biograf) 
Hotel Europa bruger Hotel Europa i Sarajevo, som en allegori på nutidens Europas forfald. En konfrontation med fortidens mange fejlslåede og grusomme handlinger på Balkan. Et miniunivers, der rummer perspektiv, alvor, ironi og satire. En seværdig film, om et alvorligt svigt på verdensplan.
Instruktør: Danis Tanovic
Premieredato:
28-03-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

The Square (DVD) 
Svensk film fyldt med humor og spark til den politiske korrekthed og kunstverdens snobbisme. Vi konfronteres med hykleriet om det påståede fællesskab. Angrebene er mange, grovkornede, groteske og heldigvis fyldt med en skøn absurd humor, der gør filmen til en lille satirisk kunstperle.
Instruktør: Ruben Ă–stlund
Udgivelsesdato:
23-03-2018
Genre: Komedie, Drama

 Læs anmeldelsen her!

Montparnasse BienvenĂĽe (Biograf) 
I Montparnasse Bienvenüe møder tilskueren den allestedsnærværende Paula, der er blevet forladt af sin kæreste og nu driver planløst rundt i Paris. Filmen følger ikke en stram dramaturgisk plan, men er derimod fyldt med boblende hverdagsepisoder og et uforglemmeligt trip ind i en kvindes inderste gemmer.
Instruktør: LĂ©onor Serraille
Premieredato:
22-03-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

You Were Never Really Here (Biograf) 
You Were Never Really Here lægger ikke fingrene i mellem i sit forsøg på at trænge dybere ind i sin hovedperson Joes syge sind. Det er der kommet noget meget ubehageligt ud af. Voldsbillederne bliver siddende på nethinden længe efter filmen er slut, men filmen er også et konsekvent værk – næsten uafrysteligt.
Instruktør: Lynne Ramsay
Premieredato:
22-03-2018
Genre: Drama, Thriller

 Læs anmeldelsen her!

Loving Vincent (Biograf) 
Gennemført stilsikker visualisering af den hollandske kunstmaler Vincent van Goghs sidste uger. Loving Vincent er en kærlighedserklæring til kunstneren pakket ind i en spændende detektivhistorie og med imponerende levende billeder. Must-see for van Gogh- og animationsfans.
Instruktør: Dorota Kobiela, Hugh Welchman
Premieredato:
15-03-2018
Genre: Animation, Krimi

 Læs anmeldelsen her!

120 slag i minuttet (Biograf) 
120 slag i minuttet er noget så smukt selvmodsigende som en livsbekræftende film om en dødelig sygdom. Den er et troværdigt indblik i aktivismens fællesskab, et historisk vidnesbyrd, men først og fremmest en bevægende hyldest til kærligheden.
Instruktør: Robin Campillo
Premieredato:
08-03-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Django: The King of Swing (Biograf) 
På smukkeste vis får vi et andet billede af guitarvirtuosen Django Reinhardt. Vi følger den sympatiske sigøjner i årene 1943-1944, hvor han må flygte fra Paris til Schweitz grundet krigens rædsler. Han slipper ikke for at spille for tyskerne, men se hvordan? Frygten skaber mod.
Instruktør: Etienne Comar
Premieredato:
15-02-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Dobbelt begær (Biograf) 
François Ozon har filmatiseret Joyce Carols Oates roman "Lives of the Twins" om en ung kvinde og to tvillingbrødre, begge psykiatere, som hun indleder forhold til. Men filmen er for dyrisk, for udpenslet og tynges af for mange indeklemte klichéer.
Instruktør: François Ozon
Premieredato:
08-02-2018
Genre: Drama, Thriller

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
Dalida26/4
Hvad vil folk sige19/4
Ud af intet12/4
The Killing of a Sacred Deer2/4
The Square23/3
Dunkirk21/12

Debat lige nu
Sammys Store Eventyr 2
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
Body & Soul
When You're Strange
World Trade Center
Bobby
About a Boy
Asterix og Obelix 2
Star Wars Episode 2 - Klonernes angreb
Bowling for Columbine

Aktuelt tema
Avengers: Infinity War
– nu med mere Thanos

Quiz
Hvilket dyr optræder IKKE i Disneys tegnefilm Junglebogen?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google