CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle anmeldelser
Hjertelandet (Biograf) 
Hjertelandet er et ægte og vedkommende flerstrenget minibillede af både verdenssamfundets uligheder og noget alment menneskeligt. Om materiel, såvel som etisk, overlevelse i forbindelse med blandede ægteskaber: Der er stadig langt fra Thy til Thailand.
Instruktør: Janus Metz, Sine Plambech
Premieredato:
20-09-2018
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Lykke-Per (Biograf) 
En stor, flot, velspillet, professionel film – der (forståeligt nok) mangler Henrik Pontoppidans mange psykologiske nuancer, den dybe lidenskab og smerte, og det sociale bid, der gør rigtig ondt, og gør romanen til en klassiker.
Instruktør: Bille August
Premieredato:
30-08-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Landet af glas (Biograf) 
Den unge knægt Jas støder en dag ind i to elvere, der er på flugt fra onde krybskytter, der vil have fat i deres helbredende perler. Landet af glas er en vellykket dansk fantasyfilm, hvor godt skuespil og et solidt plot er med til at styrke filmens tankevækkende budskab om at hjælpe andre, der er på flugt.
Instruktør: Jeppe Vig Find, Marie Dalsgaard Rønn
Premieredato:
19-07-2018
Genre: Fantasy, Adventure

 Læs anmeldelsen her!

Far til fire i solen (Biograf) 
Familien forlader et grĂĄt Danmark, som vi alle genkender, for at tage til Gran Canaria og nyde solen, stranden og havet, men en konkurrence om at blive "Ă…rets Solfamilie" udfordrer Far. Far til fire i solen er underholdende, uskyldig og pointerer, at du er god nok, som du er.
Instruktør: Martin Miehe-Renard
Premieredato:
28-06-2018
Genre: Familiefilm

 Læs anmeldelsen her!

De originale (DVD) 
I Århus bor fire venner, der er originale på hver deres måde. Dokumentarfilmen De Originale vises på TV2 torsdag d. 21. juni. I små hverdagsepisoder skildres de fire venners sammenstød, skærmydsler og sammenhold. Undervejs gengives mange komiske og kærlige stunder fra livet i Århus.
Instruktør: Stig Guldberg
Udgivelsesdato:
21-06-2018
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Stor som en sol (Biograf) 
Det danske punkband The Minds of 99 har reddet på en bølge af succes. Nu er de i færd med at indspille deres tredje studiealbum Solkongen. Undervejs følger man deres kreative arbejde, men paradoksalt nok kommer man aldrig tæt på dem. Stor som en sol forfalder til rene registreringer og mangler et klart fokus.
Instruktør: Kasper Kiertzner
Premieredato:
14-06-2018
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Den skyldige (Biograf) 
Scenen er politiets kaldecentral 112. Helt uden flashbacks eller eksterne optagelser gennemlever vi en spændende og sjældent vellykket kidnapperhistorie, men får også et nuanceret billede af en politimandmand i krise. Jakob Cedergren bær prisen for uafbrudt at være på i 85 minutter.
Instruktør: Gustav Möller
Premieredato:
14-06-2018
Genre: Thriller

 Læs anmeldelsen her!

Fædre og sønner (Biograf) 
Fædre og Sønner er en sober og sanselig dokumentarfilm om en familie med eventyrer og mørkelagte hemmeligheder. Far og søn følger i fodsporerene på den berømte opdagelsesrejsende Henning Haslund-Christensen. Undervejs styrkes deres fælles bånd, og de oplever samtidig en imødekommende og fremmed kultur.
Instruktør: Andreas M. Dalsgaard
Premieredato:
06-06-2018
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Skjold & Isabel (Biograf) 
Hvad gør man, når man egentlig elsker hinanden men ikke synes, man skal være kærester? Kan man være venner i stedet for? Emil Næsby Hansen har i den iscenesatte dokumentar Skjold & Isabel forsøgt at skildre den komplicerede proces, som to teenagere går igennem i forsøget på at slippe hinanden.
Instruktør: Emil Næsby Hansen
Premieredato:
24-05-2018
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Sankt Bernhard Syndikatet (Biograf) 
Rasmus, med en dødstruende sygdom, har netop arvet et par millioner, som han er villig til at investere som partner i Frederiks projekt, om at avle Sankt Bernhards hunde i Kina. Original og oplagt ide, der desværre bliver til en slap og ligegyldig film.
Instruktør: Mads BrĂĽgger
Premieredato:
10-05-2018
Genre: Komedie

 Læs anmeldelsen her!

The Human Shelter (Biograf) 
The Human Shelter tager tilskueren med på en sanselig og smuk jordomrejse til forskellige lande, hvor hjem kan have mange betydninger. Filmen er antropologisk i sin tilgang, og tilskueren stifter bekendtskab med en række mennesker fra Finland til Japan og kommer indenfor i deres respektive hjem.
Instruktør: Boris B. Bertram
Premieredato:
09-05-2018
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Hjerter Dame (Biograf) 
I 1898 fik LO sin første formand, maler Jens Jensen, men først i 2015 fik LO sin første kvindelige formand, Lizette Risgaard. Vi følger den menneskelige Lizette de første år som formand i en mandsdomineret fagbevægelse – og de kampe hun tager på sig.
Instruktør: Louise Detlefsen, Mette-Ann Schepelern
Premieredato:
02-05-2018
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Bobbi Jene (Biograf) 
Bobbi Jene stiller skarpt på danseren Bobbi Jene. Trods hendes stjernestatus rammes hun af hjemlængsel og ønsket om at søge nye kunstneriske veje. Men hvordan tackler man dette, når kærligheden viser sig i form af en ung og charmerende mand? Fere dansescener i filmen er både sublime og suggestive.
Instruktør: Elvira Lind
Premieredato:
19-04-2018
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

SĂĄ længe jeg lever (Biograf) 
Ole Bornedal tegner et dystert, realistisk og menneskeligt billede af Danmarks store musikalske geni John Mogensen, som vi følger fra de harmoniske Four Jacks i 1950'erne til det ensomme blokvognsgøgleri i 1970'erne, med portrætfilmen Så længe jeg lever.
Instruktør: Ole Bornedal
Premieredato:
08-03-2018
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

I fars hænder (Biograf) 
I fars hænder skildrer et indviklet far/søn forhold. Instruktøren Sven Vinge begiver sig ud på en følelsesmæssig erkendelsesrejse for at finde ud af, hvad der skete med sin far, der døde en i en snedrive. De nærmeste familiemedlemmer medvirker, og Sven forsøger at blive klogere på fortiden og sig selv.
Instruktør: Sven Vinge
Premieredato:
01-03-2018
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
Hjertelandet20/9
Lykke-Per30/8
Landet af glas19/7
De originale21/6
Underverden6/6
Kollektivet7/6

Debat lige nu
Last Orders
Sammys Store Eventyr 2
Dirty Dancing
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
Ya-ya-søsternes guddommelige hemmeligheder
Fra 2 til sex
No
No Strings Attached
Crowe ude - McGregor inde
Soderbergh redder Clooneys røv

Aktuelt tema
Bare Juliet
This is 40? Allerede?

Quiz
Hvem spiller Julia Roberts’ bøsseven i My Best Friend's Wedding?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google