CinemaZone.dkBiografDVDUSAEuropaDanmarkVerdenDebatforum
 Nyheder - Anmeldelser - Artikler - Arkiv - Forside
  Søg
Aktuelle anmeldelser
Væbnet med ord & vinger (Biograf) 
Væbnet med ord & vinger er den definitive portrætfilm om Michael Strunge. Filmen samler de mangefarvede tråde fra et oplevelsesrigt og kontemplativt liv. Undervejes kommer venner og klassekammerater til orde, og filmens righoldige arkivmateriale imponerer med dets ømhed og nærvær.
Instruktør: Torben Skjødt Jensen
Premieredato:
11-01-2018
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

En frygtelig kvinde (Biograf) 
Historien om Rasmus og den frygtelige kvinde Marie er hverken sjov eller provokerende. Den er ældgamle fordomme på halvgamle flasker. Christian Tafdrup har lavet en film, der virker underligt blind for, hvor kvindenedsættende og håbløst forældet den er.
Instruktør: Christian Tafdrup
Premieredato:
25-12-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Vinterbrødre (Biograf) 
Vinterbrødre er en nærværende fortælling – et socialrealistisk drama om konflikter mellem brødre og industrielle arbejdere. En fortælling om menneskets rendyrkede følelser, der spænder over en skala fra kærlighed til barbari. Stærk debut fra islandske Hlynur Palmason.
Instruktør: Hlynur Palmason
Premieredato:
07-12-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

QEDA (Biograf) 
Vi befinder os i år 2095. Rådhuspladsen er overskyllet og frihedsstøttens top stikker op gennem havoverfladen. Der er kun én løsning på at redde kloden, at skrue tiden 40 år tilbage, og omgøre den udvikling, der har bragt verdenen på gavens rand. En tidsrejse tilbage til nutiden – det er filmens plot.
Instruktør: Max Kestner
Premieredato:
16-11-2017
Genre: Drama, Sci-Fi

 Læs anmeldelsen her!

Fantasten (Biograf) 
Claus sælger biler og spiller poker, og det bliver stadig sværere at skjule hans spillelidenskab på arbejdet. Da hans 19-årige søn dukker op, skal Claus pludselig til at agere far med en tom luksuslejlighed og et lige så tomt køleskab. Og han må snart indvie Silas i sit liv med hurtige, men farlige penge.
Instruktør: Christian Dyekjær
Premieredato:
02-11-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

VOLD – i kærlighedens navn (Biograf) 
Vold – i kærlighedens navn følger i et besindigt tempo dagligdagen på krisecenteret Dannerhuset i Købehavn. Her arbejder dedikerede og behjertede kvinder med nødstede kvinder, der er blevet udsat for vold. Filmen udviser stor lydhørhed og lydighed overfor emnet.
Instruktør: Christina Rosendahl
Premieredato:
01-11-2017
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Mens vi lever (Biograf) 
De tre Avaz brødre kan noget med film. For ingen penge, får de en professionel spillefilm op på lærredet. En filmproduktion, der normalt ville have et budget 4-5 gange så stort – og ligeså imponerende, Mens vi lever er en fremragende film.
Instruktør: Mehdi Avaz
Premieredato:
26-10-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Darling (Biograf) 
Darling er en verdensberømt solodanserinde og skal danse Giselle på Det Kongelige Teater. Men kroppen nægter, og hun må overlade rollen til en anden danserinde, mens hun selv forsøger at rejse sig efter faldet. Danica Curcic brillerer i titelrollen.
Instruktør: Birgitte Stærmose
Premieredato:
19-10-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Michelin Stars (Biograf) 
Michelin Stars er en fornøjelig, festelig og farverig hyldest til kokkefaget og dets fortræffelige skaberevner. Filmen interviewer stjernekokke, skribenter, madører og chefredaktøren af Michelin-guiden. Interviews bliver krydret med stemningsfulde montager med et velklingende lydspor.
Instruktør: Rasmus Dinesen
Premieredato:
04-10-2017
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

A Modern Man (Biograf) 
Et tankevækkende, spændende portræt – med skøn klassisk musik – hele tiden med soloviolinisten Charlie Siem i centrum. Vidunderbarnet født af stenrige forælder med et hjem med flygel (Steinway!) og sans for klassisk musik. Men naturligvis har medaljen en bagside – og det handler filmen også om.
Instruktør: Eva Mulvad
Premieredato:
04-10-2017
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Gud taler ud (Biograf) 
Søren Malling er Uffe: En drømmerolle for en karakterskuespiller, der formår at fremstille troværdig menneskelighed og smerte, midt i al vanviddet. Et fragmentarisk fortalt familiespil med genkendelige elementer af faderdominans og ungdomsoprør.
Instruktør: Henrik Ruben Genz
Premieredato:
28-09-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

En fremmed flytter ind (Biograf) 
En advarsel mod falskhed, identitets forfalskning – og de sociale mediers mange muligheder for bedrag. En spændende og underholdende film – mere ægte og troværdig end mange film, "baseret på en rigtig historie". Dette ER en sand historie.
Instruktør: Nicole Nielsen Horanyi
Premieredato:
14-09-2017
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

Team Hurricane (Biograf) 
Teenageårene er en transformationsperiode præget af store omvæltninger og stærke følelser. I Annika Bergs autentiske Team Hurricane følger man otte teenagepiger henover en sommer. Filmen er visuelt eksperimenterende og fyldt med udkrængende bekendelser og vilde pangfarver.
Instruktør: Annika Berg
Premieredato:
11-09-2017
Genre: Dokumentar

 Læs anmeldelsen her!

De vildfarne (Biograf) 
De vildfarne er en film om tilværelsens veje og vildveje. Forskellige skæve og elskværdige mennesker krydser spor i denne multiplot film. Filmen rummer ikke et enkelt budskab, men understreger at vi er forbundne kar i den by vi opholder os i. Et møde med andet menneske kan endda vise sig skæbnesvangert.
Instruktør: Dariusz Steiness
Premieredato:
07-09-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!

Aldrig mere i morgen (Biograf) 
Erik Clausen en er død – sådan da – for han har fået lov til sammen med sin beskyttende engel, efter sin fysiske død, usynlig at gå rundt blandt de levende – ikke mindst blandt familien – og der opleve, hvad de tænker om ham som far, hustru, søn etc. Og det er en sandhedens time, der vil noget.
Instruktør: Erik Clausen
Premieredato:
31-08-2017
Genre: Drama

 Læs anmeldelsen her!


Senest anmeldt
Væbnet med ord & vinger11/1
En frygtelig kvinde25/12
Vinterbrødre7/12
Underverden6/6
Kollektivet7/6
Nøgle hus spejl29/3

Debat lige nu
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
Sammys Store Eventyr 2
The Revenant
En frygtelig kvinde
Steve Jobs
Peggy Guggenheim: Art Addict
TV-serie: Empire – sæson 1
TV-serie: Modern Family – sæson 6
The Last Witch Hunter
Blade Runner 2049

Aktuelt tema
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
Fantastisk sydstatsdrama

Quiz
Hvem er det Kirsten Lehfeldt mindeværdigt serverer 'røde pølser i kartoffelmos' for i Flamberede hjerter?
 
Test din filmviden her



© CinemaZone.dk I/S 2000-2018 - Om CinemaZone.dk - Skribenter - Annoncering
 
Sřg pĺ Google